ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στάση Βόλφσμπουργκ για Βέρντερ

Στάση Βόλφσμπουργκ για Βέρντερ
Ντιέγκο

Η Βέρντερ Βρέμης, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βόλφσμπουγκ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα του Μάγκατ

Μετά την επιβλητική τεσσάρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Στουτγάρδη την προηγούμενη αγωνιστική, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Βέρντερ Βρέμης καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βόλφσμπουργκ και έμεινε στην ισοπαλία με το συγκρότημα του Φέλιξ Μάγκατ.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο, χωρίς πολλές φάσεις και με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον μεγάλο της αστέρι, Ντιέγκο, στο 49ο λεπτό να κάνει το σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο τερμάτοφύλακας της Βόλφσμποουργκ απέκρουσε την μπάλα, όμως ο Βραζιλιάνος πήρε το..."ριμπάουντ" και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 1-0.

Το γκολ του Ντιέγκο δεν έφτασε στην Βέρντερ καθώς στο 66' ο Ζοσουέ βγήκε μόνος του στην μεγλάη περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους.

Δέκα λεπτά αργότερα (76') η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ είχε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή όταν ο Γκραφίτε βγήκε σε ευνοϊκή θέση όμως το χλυαρό σουτ του κατέληξε δίπλα απο το αριστερό δοκάρι Βίζε. Απο εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς.

Συνέχισε με νίκη η Σάλκε
Η Σάλκε συνέχισε την ανοδική της πορεία καθώς επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Ντούισμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι εύτυχησαν να προηγηθούν απο νωρίς στο σκορ, όταν στο 3ο μόλις λεπτό ο Άλντιντοπ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την Σάλκε.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 75ο λεπτό ο Κουράνι διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του.

Μεγάλο στραβοπάτημα για Χέρτα

Μεγάλη γκέλα για την Χέρτα που ηττήθηκε στην έδρα της με 1-3 απο την Χάνσα Ρόστοκ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ απο το 2ο μόλις λεπτό με γκολ του Πάντελιτς, όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Τέσσερα λεπτά πριν απο την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (41'), ο Ραν ισοφάρισε για την Χάνσα, ενώ στο 54' ο Χάνγκε έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους παγώνοντας το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Οι "πρωτευουσιάνοι" δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 74' ο Ντόρν έδωσε την χαριστική βολή στην Χέρτα κάνοντας το 1-3, χαρίζοντας την δεύτερη νίκη στην ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Τριάρα στην Ντόρτμουντ το Αμβούργο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Αμβούργο που επικράτησε εκτός έδρας 3-0 της Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 7ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Γκερέρο.

Τρια λεπτά πριν απο την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (42') ο Φαν Ντερ Φάαρτ διπλασίασε τα τέρματα για το Αμβούργο, ενώ στο 64' ο Όλιτς μετέτρεψε σε θρίαμβο την νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντόρτμουντ έπαιζε με δέκα παίκτες απο το 51' ύστερα απο την αποβολή του Κρίνκε.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα


Τετάρτη 25/09
Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-1 (66' Ζοσουέ/ 49' Ντιέγκο)
Ντούισμπουρκ-Σάλκε 0-2 (3' Άλντιντοπ, 75' Κουράνι)
Χέρτα-Χάνσα Ρόστοκ 1-3 (2' Πάντελιτς/ 41' Ραν, 54' Χάνγκε, 74' Ντορν)
Ντόρτμουντ-Αμβούργο 0-3 (7' Γκερέρο, 42' Φαν Ντερ Φάαρτ, 62' Όλιτς)

Πέμπτη 26/09
Στουτγκάρδη-Μπόχουμ
Μπάγερν Μονάχου-Κότμπους
Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Ανόβερο
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Καρλσρούη

Δείτε γκολ από το Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ και Ντόρτμουντ - Αμβούργο:















































TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ