ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στάικος: "Ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, ήταν άδικο το σκορ"

Ο Πασχάλης Στάικος
Ο Πασχάλης Στάικος EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Στάικος δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τον τελευταίο χρόνο, αλλά θεωρεί άδικο το εύρος του σκορ στο σημερινό (17/09) παιχνίδι.

Ο Θανάσης Στάικος δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναθηναϊκό ότι το τριφύλλι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο σήμερα ναι μεν κυριάρχησε, αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες γι' αυτού του εύρους το σκορ. Παράλληλα υπεραμύνθηκε τον Βασίλη Αθανασίου, τονίζοντας ότι όλοι μπορούν να έχουν άτυχες στιγμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Στάικος στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Κοιτάξτε σήμερα παίζαμε με την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αλλά το σκορ είναι λίγο άδικο. Με δύο εκτελέσεις φάουλ βρήκε γκολ. Ήταν κυρίαρχος αλλά δεν είχε ευκαιρίες. Η ψυχολογία των παικτών έπεσε και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, ειδικά σε μια τέτοια έδρα".

Για τον Αθανασίου: "Ο Αθανασίου είναι ένα νέο παιδί με πολύ ταλέντο. Οι άτυχες στιγμές είναι στο ποδόσφαθρο. Θα το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και φυσικά θα στηρίξουμε τον Αθανασίου".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ