ΡΟΔΟΣ

Στα "πράσινα" ο Ρικάρντο Βιλάρ

Στα "πράσινα" ο Ρικάρντο Βιλάρ
τζαναβάρας

Στην ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού θα αγωνίζεται για τον επόμενο 1,5 χρόνο ο Βραζιλιάνος μέσος Ρικάρντο Βιλάρ

Ο Ρικάρντο Βιλάρ έχει γεννηθεί στην Βραζιλία (11/8/1979), ωστόσο διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (Ιταλικό) και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Τις τελευταίες ημέρες δοκιμαζόταν από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος εισηγήθηκε στην διοίκηση την απόκτησή του και έτσι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5χρόνο.
Ο Βιλάρ έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε Σάο Πάολο, Πίτσμπουργκ (ΗΠΑ), Σάλτσμπουργκ, Ντράγκονς (Ιαπωνία), Καϊζερσλάουτερν και Ουντερχάγκινγκ και μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Βιλάρ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Χαίρομαι γιατί έρχομαι στην Ρόδο, ελπίζοντας να την βοηθήσω και πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν για να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό και στο επόμενο πρωτάθλημα".

Επέστρεψε ο Ιράλα

Στο μεταξύ, με μια προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ρόδου για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στην τακτική που θα ακολουθήσουν τα "Ελάφια" απέναντι στον Πιερικό.

Η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση αύριο και αμέσως μετά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κατερίνη.

Στην αποστολή δεν θα βρίσκονται σίγουρα ο ανέτοιμος Ιράλα, ο οποίος επέστρεψε στην Ρόδο, αλλά έχασε πολλές προπονήσεις και ο τιμωρημένος Λάζετιτς.










TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ