ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Στα "μελανόλευκα" ο Συμεωνίδης

Στα "μελανόλευκα" ο Συμεωνίδης
INTIME SPORTS

Μετά από δέκα χρόνια ο Γιάννης Συμεωνίδης επέστρεψε στον Πιερικό, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ομάδα της Κατερίνης

Στον Πιερικό μετά από δέκα χρόνια επέστρεψε ο Γιάννης Συμεωνίδης. Ο 36χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βέροια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

" Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Συμεωνίδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με το σύλλογο της γενέτειράς του, επιστρέφοντας έτσι μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα. Τον Γιάννη Συμεωνίδη παρουσίασαν ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πιερικός, Χρήστος Τσικούρας και ο Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Λιόλιος". ανέφερε η ανακοίνωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Γιάννης Συμεωνίδης τόνισε: " Μετά από δέκα χρόνια επιστρέφω στον Πιερικό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Πιστεύω ότι με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του Πιερικού φέτος θα γίνει και μια ανάλογη πορεία για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί".

Εκτός από τον Πιερικό ο Γιάννης Συμεωνίδης, έχει αγωνιστεί επίσης σε Λάρισα, Αιγάλεω, Παναιγιάλειο, Καστοριά, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς και Βέροια.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ