ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στα "κυανέρυθρα" ο Χούτος;

Στα "κυανέρυθρα" ο Χούτος;
Χούτος

Ο Λάμπρος Χούτος βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με Πανιώνιο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος επιθετικός έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και εφόσον περάσει με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ από τον πρόεδρο και γιατρό των "κυανέρυθρων", Γιώργο Κατσιφαράκη θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Το ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό χρονολογείται από το καλοκαίρι αλλά τελικά η υπόθεση του δεν προχώρησε με τον ίδιο να βρίσκεται στην συνέχεια κοντά σε συμφωνία με την Λάρισα. Τελικά έστω και μετά από λίγους μήνες είναι κοντά στην επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι τραυματισμοί των Λουρένσο και Ντελούρα έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για την απόκτηση επιθετικού και οι Νεοσμυρνιώτες όπως φαίνεται πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν.

Ο Λάμπρος Χούτος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, της Ρόμα, της Ίντερ, της Αταλάντα και της Μαγιόρκα.

Αν τελικά η υπόθεση έχει αίσιο τέλος θα πρόκειται για την πρώτη μετεγγραφή του Πανιωνίου στην χειμερινή περίοδο ενώ ήδη υπήρξαν και σενάρια από την Κύπρο για απόκτηση του Μιχάλη Καψή.

Διακοπή και φιλικό με Καλλιθέα

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων γι΄αυτή την εβδομάδα. Οι "κυανέρυθροι" θα έχουν ρεπό την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ για το Σάββατο(17/11) προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο". Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 12/11, ώρα: 11.00 Νέα Σμύρνη Τρίτη 13/11, ρεπό Τετάρτη 14/11, ρεπό Πέμπτη 15/11, ώρα: 15.30 (Ζηρίνειο) Παρασκευή 16/11, ώρα: 15.30 (Ζηρίνειο) Σάββατο 17/11, ώρα: 13.00 Καλλιθέα-Πανιώνιος (Γήπεδο Καλλιθέας)












TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ