ΚΥΠΡΟΣ

Στα ημιτελικά η Ανόρθωση

Στα ημιτελικά η Ανόρθωση
Φρουσσος

Η Ανόρθωση νίκησε 1-0 το ΑΠΟΕΛ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπελλου, μαζί με τις Ομόνοια, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ

Αυτό που ήθελε το πήρε η Ανόρθωση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που έγινε την Κυριακή στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Το γρήγορο γκολ του Νίκου Φρούσσου στο 13' αποδείχθηκε αρκετό προκειμένου η "Κυρία" να συνοδεύσει τον αντίπαλό της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ήταν πιο διψασμένοι και παθιασμένοι για το τρίποντο και δίκαια έφτασαν στη νίκη, αφού καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτεροι των "γαλαζοκιτρίνων", που αρκέστηκαν να έχουν την ανούσια κατοχή της μπάλας.
Την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου σφράγισε η Ομόνοια. Οι πράσινοι κέρδισαν τον Εθνικό με 2-1 και με 13 βαθμούς κατέκτησαν την πρωτιά του ομίλου ενώ η ομάδα της Άχνας αποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά την διοργάνωση.

Πιστή στο ραντεβού της με τα ημιτελικά του κυπέλλου ήταν και φέτος, η περσινή φιναλίστ του κυπελλου ΑΕΚ. Η ομάδας της Λάρνακας επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ, πήρε την δεύτερη θέση του ομίλου με δέκα βαθμούς και παράλληλα πανηγυρίζει την πρόκριση της στην τετράδα της διοργάνωσης.

Η Ένωση αγωνιζόμενη με εννέα παίκτες, λόγω των αποβολών των Κολάνη και Ατόρνο, πήρε τη νίκη (2-1) κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί, αφού η Ανόρθωση κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ. Οι "βυσσινί" πήραν μία δίκαιη και πανάξια νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί στο σκορ, αγωνιζόταν μπροστά στον κόσμο του και είχε και την αριθμητική υπεροχή αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις περιστάσεις.

Συνοπτικά τ' αποτελέσματα
Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ 1-0 (13' Φρούσσος)
Ομόνοια-Εθνικός 2-1 (47' Βακουφτσής, 91' Βαϊσχάϊμερ - 80' πεν. Κμέτετς)
ΑΕΚ-ΑΕΛ 2-1 (22' πεν. Ζωγραφάκης, 79' Μάρης - 4' Μπούλαϊτς)
Απόλλων-ΕΝΠ 1-2 (54' Σολωμού - 86', 92' Ηλία)










TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ