ΟΦΗ

Στα χέρια ο Μάουρερ με οπαδούς!

Στα χέρια ο Μάουρερ με οπαδούς!
Μαουρερ

Οπαδοί του ΟΦΗ αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνική ηγεσία κατά την επιστροφή της στο Ηράκλειο

Η ήττα απο τον Ατρόμητο φαίνεται οτι ήταν η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”. Κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο, 50 οπαδοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες, ενώ ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Φανούρη Βατσινά την απομάκρυνση του Ράινερ Μάουρερ.
Όμως, δεν έμειναν μόνο στα λόγια, αφού ήρθαν στα... χέρια με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φ. Πατινιώτη όταν εκείνος αντέδρασε στις ύβρεις, ενώ κινήθηκαν απειλητικά κατά του Μάουρερ όταν εκείνος δέχτηκε να συνομιλήσει μαζί τους. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΟΦΗ έδειξε την πρόθεσή του να συνομιλήσει μαζί τους όμως εκεί την στιγμή κάποιος τον έσπρωξε και αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος.

“Κόκκινο πανί” για τους οπαδούς ήταν και οι Ρουμπάκης και Κουνενάκης στους οποίους επιτέθηκαν με τους παίκτες να ακούν τα εξ αμάξης. Το συγκεκριμένο γεγονός δείχνει το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, τόσο για τον Γερμανό τεχνικό όσο και για μερικούς από τους ποδοσφαιριστές, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πάντως, ο Γερμανός φέρεται προσωπικά θιγμένος από αυτή την ιστορία και την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τους οπαδούς.

Σε δύσκολη θέση ο Γερμανός
Την περασμένη σεζόν στο Ηράκλειο έπιναν... νερό στο όνομα του Ράϊνερ Μάουρερ. Η πορεία του ΟΦΗ έπειθε ακόμα και τους πιο δύσπιστους οπαδούς για το μέλλον της ομάδας. Φέτος, το σκηνικό αντιστράφηκε και ο Γερμανός προπονητής αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου αμφισβήτηση απο τους Κρητικούς.

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο ήταν οριακός για την συνέχιση της συνεργασίας του Μάουρερ με τον ΟΦΗ. Μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ζαχαρίας Μωραΐτης να δήλωσε κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο οτι κακώς "πυροβολείτε" ο Γερμανός, όμως φαίνεται οτι η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθώς η ΠΑΕ φέρεται να ψάχνει τον διάδοχο του, με τον Γιώργο Παράσχο να ακούγεται πολύ έντονα.

Ο Μάουρερ απο την πλευρά του, είναι πολύ δυσαρεστημένος απο την στάση που τηρούν απέναντι του οι άνθρωποι του ΟΦΗ και... ψάχνεται για προτάσεις. Η τρίτη συνεχόμενη ήττα έχει δημιουργήσει πολύ βαρύ κλίμα τόσο για τον ίδιο, όσο και για κάποιους παίκτες.

Ένα απο τα αρνητικά του φετινού ΟΦΗ, που χρεώνεται και στον Μάουρερ, δεν είναι άλλο απο την κάκιστη αμυντική λειτουργία (17 γκολ παθητικό). Η αρχή του τέλους, λένε όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο στον ΟΦΗ, ήταν ο αποκλεισμός απο την Τομπόλ Κοστανάϊ, γεγονός που στέρησε σημαντικά οικονομικά οφέλη απο την ΠΑΕ.













TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ