ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στα άκρα οι σχέσεις του Μαντσίνι με τον Νασρί

Manchester City's Samir Nasri speaks with Roberto Mancini as he gets substituted..Manchester City v Newcastle United- Barclays Premier League - City Of Manchester Stadium, Manchester- 30/03/13 - Picture David Klein/Sportimage
Manchester City's Samir Nasri speaks with Roberto Mancini as he gets substituted..Manchester City v Newcastle United- Barclays Premier League - City Of Manchester Stadium, Manchester- 30/03/13 - Picture David Klein/Sportimage DAVID KLEIN/SPORTIMAGE

Την απάντησή του στις πρόσφατες αιχμές που άφησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έδωσε ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Αρσέν Βενγκέρ. "Δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση ο Κρένκε" σχολίασε για το πώς έφυγε από την Άρσεναλ.

Σε οριακό σημείο φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Σαμίρ Νασρί.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει έρθει σε σύγκρουση με αρκετούς παίκτες του φέτος ακόμα και δημόσια και ο Γάλλος είναι ένας από αυτούς.

Μετά την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ ο Μαντσίνι, ο οποίος είχε κάνει και πρόσφατες δηλώσεις με τις οποίες στοχοποιούσε τον Νασρί λόγω της φετινής του απόδοσης, είπε πως κάποιοι παίκτες προσπαθούν στο 50% με την καμπάνα να χτυπά μεταξύ άλλων και για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

Εκείνος πέρασε με τη σειρά του στην αντεπίθεση δηλώνοντας στο τηλεοπτικό κανάλι beIN Sport: "Γνωρίζω ότι δεν κάνω καλή χρονιά, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό. Ωστόσο, αυτό που είπε ο Μαντσίνι, ότι προπονούμαι στο 50%, δεν ισχύει".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Άρσεναλ: "Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει. Με καταλάβαινε περισσότερο από κάθε άλλον και είχε συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές μου. Του είμαι ευγνώμων για το ρόλο που έπαιξε στην καριέρα μου. Απλά μετανιώνω που δεν είχαμε περισσότερες συζητήσεις όταν έφυγα.

Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα στη Μάντσεστερ Σίτι. Θέλω να παίζω καλά και έφυγα από την Άρσεναλ για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, καθώς οι δύο ομάδες δεν είναι το ίδιο. Η Σίτι είναι καλύτερη, πήρα τίτλους, και η Άρσεναλ μάχεται για μία θέση στο Champions League. Τίποτα δεν έγινε για τα χρήματα".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφαση των "κανονιέρηδων" να τον παραχωρήσουν το ίδιο καλοκαίρι που έφυγε και ο Σεσκ Φάρμπεγκας: "Ήταν να φύγει ο Σέσκ ή εγώ. Ο Αρσέν μου εξήγησε πως αν έφευγε ο Σεσκ εγώ θα έμενα. Ωστόσο, δεν μπορούσε ο Κρένκε να αγνοήσει το ποσό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ