ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

SPORT: "Ο Μέσι δεν θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ στη Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ναντ
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ στη Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ναντ © 2021 EULER / AP IMAGES

Δημοσίευμα της καταλανικής SPORT αναφέρει, πως ο Λιονέλ Μέσι δεν σκέφτεται να ξαναγυρίσει στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως έχει "πληγωθεί" η περηφάνεια του Αργεντινού, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από τον σύλλογο παρά τη θέλησή του.

Ο Λιονέλ Μέσι το βράδυ του Σαββάτου (20/11) έκανε σεφτέ στα γκολ στη Ligue 1, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα και διαμόρφωσε τη δύσκολη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ναντ με 3-1 στο "Παρκ ντε Πρενς".

Ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων, μετά και την πρόκριση της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ 2022, φαίνεται πως διανύει μία από τις καλύτερες και πιο ήρεμες περιόδους της καριέρας του. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα SPORT, ο στόχος του είναι να κατακτήσει το Champions League με την Παρί και να βρίσκεται όσο το δυνατόν στην καλύτερη κατάσταση στο Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει μάλιστα, το δημοσίευμα, ο Μέσι είναι περήφανος και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, καθώς αποχώρησε από την ομάδα παρά τη θέλησή του. Όλα αυτά μάλιστα, ενώ ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουάν Λαπόρτα, κατά την παρουσίαση του Ντάνι Άλβες άνοιξε τον δρόμο για μία πιθανή επιστροφή του "Pulga".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ