ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Δεν αποκλείω επιστροφή Μέσι και Ινιέστα"

Ο Λαπόρτα με τον Άλβες κατά την επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου από τη Μπαρτσελόνα | 17 Νοεμβρίου 2021
Ο Λαπόρτα με τον Άλβες κατά την επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου από τη Μπαρτσελόνα | 17 Νοεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα κατά την παρουσίαση του Ντάνι Άλβες ρωτήθηκε για ενδεχόμενη επιστροφή των Μέσι και Ινιέστα λέγοντας πως δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Αρχικά η επιστροφή του Τσάβι, έστω και ως προπονητής, δεύτερο η επιστροφή του Ντάνι Άλβες ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη (17/11) από την Μπαρτσελόνα άνοιξαν την όρεξη στον κόσμο των "μπλαουγκράνα" και όχι μόνο και για άλλες επιστροφές.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, κατά την παρουσίαση του Άλβες αναγνώρισε ότι ο Βραζιλιάνος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να γυρίσει στην ομάδα ενώ ερωτηθείς για το αν αυτό μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μία πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι και του Αντρές Ινιέστα δεν απέκλεισε τίποτα:

"Δεν το αποκλείω. Στην ζωή ποτέ δεν ξέρεις. Ο Ντάνι Άλβες απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, είναι ακόμα ενεργοί παίκτες και βοήθησαν να μεγαλώσει τόσο πολύ αυτός ο σύλλογος", ήταν τα αινιγματικά λόγια του Λαπόρτα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ