ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο ξυπόλητος Ντάνι Άλβες πήρε το "8" για να τιμήσει Στόιτσκοφ και Ινιέστα

Ο Ντάνι Άλβες κατά την παρουσίαση του από τη Μπαρτσελόνα | 17 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντάνι Άλβες κατά την παρουσίαση του από τη Μπαρτσελόνα | 17 Νοεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Κατά την παρουσίαση του μπροστά σε 12.000 φίλους της Μπαρτσελόνα ο ξυπόλητος Ντάνι Άλβες αναφέρθηκε στο λόγο που διάλεξε να αγωνιστεί με το "8" στην πλάτη στη δεύτερη θητεία του στους Καταλανούς τονίζοντας πως το έκανε για να τιμήσει τους Στόιτσκοφ και Ινιέστα.

Την Τετάρτη (17/11) η Μπαρτσελόνα παρουσίασε και επίσημα τον Ντάνι Άλβες μπροστά σε 12.000 φίλους της που βρέθηκαν στο Καμπ Νου.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που εμφανίστηκε αρχικά με σαγιονάρες, όπως και στην πρώτη του παρουσίαση το 2008, και εν συνεχεία πάτησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ξυπόλητος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να τον υποδεχτεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λόγο για τον οποίο στη δεύτερη θητεία του αποφάσισε να αγωνιστεί με το "8" στην πλάτη.

Όπως τόνισε ο διεθνής αμυντικός το έκανε για να τιμήσει δύο μεγάλους αστέρες των Καταλανών, τους Στόιτσκοφ και Ινιέστα που επίσης είχαν αγωνιστεί με το "8" στην πλάτη:

"Είναι ένας φόρος τιμής. Έχω επιλέξει το "8" για να τιμήσω τους Στόιτσκοφ και Ινιέστα".

Ενώ σε ερώτηση για το λόγο για τον οποίο μπήκε ξυπόλητος στον αγωνιστικό χώρο υποστήριξε:

"Δεν μπορούσα να μπω σε αυτό το γήπεδο με κάθε άλλο τρόπο, παρά ξυπόλυτος επειδή σε αυτό το γήπεδο μεγάλωσα πάρα πολύ. Θέλω να επαναφέρω τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή, εκεί που αξίζει να είναι"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ