ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Sport: "Ο Κούμαν άλλαξε το σύστημα λίγο πριν το ματς με την Μπενφίκα, κάποιοι παίκτες το έμαθαν τελευταία στιγμή"

Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Θέλτα για τη La Liga.
Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Θέλτα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Κάποιοι από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή για τα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα, αφού ο Ολλανδός τεχνικός άλλαξε το σύστημα λίγο πριν από την αναμέτρηση, σύμφωνα με τη Sport.

Σε σύγχυση φαίνεται πως βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ρόναλντ Κούμαν και απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως αποφάσισε να αλλάξει την τελευταία στιγμή πριν το ματς με την Μπενφίκα για το Champions League, το σύστημα που είχε δουλέψει τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις με την ομάδα.

Οι "αετοί" ισοπέδωσαν την Μπαρτσελόνα, η οποία γνώρισε βαριά ήττα στη Λισαβόνα με 3-0, με την αλλαγή που έκανε ο Ολλανδός κόουτς λίγο πριν την αναμέτρηση να μην καρποφορεί.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της Sport, η ομάδα προετοιμαζόταν και έφθασε στο "Ντα Λουζ" με πλάνο να αγωνιστεί με 4-3-3, όπως έκανε και κόντρα στη Λεβάντε, την οποία ισοπέδωσε με 3-0. Ξαφνικά όμως, το απόγευμα της Τετάρτης (29/9) ο Κούμαν άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα με 3-5-2, με αποτέλεσμα ορισμένοι από τους παίκτες να ενημερώνονται σχεδόν λίγο πριν βγουν στο γήπεδο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ