ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Σπάρταλης: "Αποφασισμένοι στη Κομοτηνή"

Σπάρταλης: "Αποφασισμένοι στη Κομοτηνή"
INTIME SPORTS

Αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα θα πάνε οι παίκτες του Διαγόρα στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς στην Κομοτηνή, κόντρα στον Πανθρακικό είναι οι παίκτες του Διαγόρα.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας της Ρόδου, Παναγιώτης Σπάρταλης, ο οποίος επεσήμανε για ακόμη μια φορά πως στόχος των "κυανέρυθρων" είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

" Σαφώς και πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός θέλει την νίκη και τους τρεις βαθμούς για να ανεβεί ακόμα ψηλότερα και να κερδίσει την έξοδο του στα πλέι οφ", είπε αρχικά ο Σπάρταλης και πρόσθεσε:

" Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κρατηθούμε ψηλά στην βαθμολογία και να πετύχουμε τον σκοπό μας που είναι η γρήγορη παραμονή.

Έχουμε βέβαια κάποιες απουσίες, αλλά θα πάμε στην Κομοτηνή, αποφασισμένοι να δώσουμε ότι μπορούμε από τις δυνάμεις μας, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Διαγόρα, προπονήθηκαν την Παρασκευή στο γήπεδο Κοσκινού με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να ρίχνει πάλι το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του στον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Χάρης Ταμπάσης προπονήθηκε κανονικά και έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Επίσης, θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι Στάθης Προβατίδης και Γιώργος Πουλόπουλος. Αντίθετα επανέρχεται ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, που έχει εκτίσει την ποινή του.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ