ΙΩΝΙΚΟΣ

Σπανός: "Έχουμε χάσει τη συγκέντρωσή μας, τα πράγματα δυσκολεύουν"

Ο Δημήτρης Σπανός στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό
Ο Δημήτρης Σπανός στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Σπανός στις δηλώσεις του στην Cosmote μετά την ήττα του Ιωνικού στη Νίκαια από τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του έχει κατορθώσει να κάνει ντέρμπι όλα τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Νίκαια επικρατώντας 1-0 του Ιωνικού, χάρη στο γυριστό σουτ του Αϊτόρ στο 38'. Ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του έχει χάσει τη συγκέντρωσή της, πως τα πράγματα δυσκολεύουν και τα επόμενα ματς θα είναι ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς: "Πρέπει να σαι πολύ σοβαρός όταν έχεις έναν τέτοιον αντίπαλο για να πάρεις κάτι. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο. Έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας, τον αυτοέλεγχο μας. Έτσι, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Είμαστε χαμένοι, πρέπει να το βρούμε

Για να κερδίσεις μία τέτοια ομάδα πρέπει να εισαι συγκεντρωμενος. Έτσι κερδίζεις μεγάλες ομάδες. Υπάρχει θέμα και συγκυριακό, παίζει ρόλο και η στιγμή, το καθαρό μυαλο. Είχαμε δύναμη, αλλα δεν αρκεί".

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Δεν υπάρχουν παιχνίδια δίχως αύριο. Κατορθώσαμε να κάνουμε τα επόμενα παιχνίδια ντέρμπι. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να σωθεί, αλλά και να πάει καλύτερα. Νομίζαμε ότι τα καταφέραμε με τους βαθμούς που μαζέψαμε. Αλλα η Super League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ