SERIE A

Σπαλέτι: "Θα νικήσει η ομαδικότητα στο ντέρμπι"

Σπαλέτι: "Θα νικήσει η ομαδικότητα στο ντέρμπι"
New Image

Tην πεποίθηση ότι θα δει το απόγευμα του Σαββάτου στον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο" 11 μαχητές, έτοιμους να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη με αντίπαλο την Ίντερ, εξέφρασε ο τεχνικός της Ρόμα

"Περιμένω ένα δύσκολο ματς το Σάββατο. Η Ίντερ είναι μία μεγάλη ομάδα, είναι εμφανές πως βρίσκεται σε βελτίωση.

Θα πρέπει να είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα, οι παίκτες έχουν προπονηθεί καλά και εγώ είμαι πεπεισμένος για τις ικανότητές τους",

τόνισε ο τεχνικός των Ρωμαίων, για τον οποίο η "παρεξήγηση" που είχε λάβει πρόσφατα χώρα ανάμεσα σε αυτόν και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ανήκει στο παρελθόν

"Εάν τύχει θα τον χαιρετήσω φιλικά και εγκάρδια, όπως έκανα πάντα, καθώς τρέφω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Δεν ξέρω αν αυτός εξακολουθεί να με εκτιμά, όμως επαναλαμβάνω ότι τίποτα δεν άλλαξε".


Σε ερώτηση αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ της Serie A (6 τέρματα) και βαρύ πυροβολικό της Ίντερ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε ότι δεν έχει το αίσθημα του φόβου εμπιστεύεται απόλυτα τους παίκτες του, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του.

"Οι Μεξές και Μαντσίνι εγκατάλειψαν πριν το τέλος της προπόνησης καθώς ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις, όμως πιστεύω ότι θα καταφέρουν να δώσουν το παρών.

Ο Ακουιλάνι (μπήκε αλλαγή με τη Φιορεντίνα και τραυματίστηκε) είναι λίγο χειρότερα, αισθάνεται ακόμα πόνους, όμως είμαι αισιόδοξος (συμπεριλήφθηκε στην αποστολή). Το ίδιο ισχύει και για τον Βούτσινιτς.





Όσο για τον αντικαταστάση του Ταντέι, ο Σπαλέτι δεν έχει την παραμικρή ανησυχία, καθώς "έχουμε τρεις παίκτες στη διάθεσή μας που μπορούν να καλύψουν το κενό του, οι Μαντσίνι, Εσπόζιτο και Ζιουλί".


Όσο για το ματς που έπεται για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Φραντσέσκο Τότι να υποστηρίζει ότι έχει μεγαλύτερη σημασία για τους Ρωμαίους μετά το περυσινό 7-1, ο Ιταλός τεχνικός δεν φάνηκε να συμμερίζεται την ίδια άποψη.

"Όποιος σκέπτεται από τώρα τη Μάντσεστερ κάνει λάθος, είναι καλό να έχουμε το μυαλό μας μόνο την Ίντερ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στο ματς με τη Μάντσεστερ".







TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ