CHAMPIONS LEAGUE

Σπαλέτι:"Αξίζαμε τη νίκη"

Σπαλέτι:"Αξίζαμε τη νίκη"
Σπαλετι

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Ρόμα επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 που την στέλνει με πολλές ελπίδες για τον επαναληπτικό της φάσης των "16" παρουσιάστηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας πιο χαρακτηριστικά τόνισε :"Αξίζαμε τη νίκη. Αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ και αυτό είναι πάντα δύσκολο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως η Ρεάλ, παίξαμε ώριμα και ξέραμε πότε έπρεπε να επιτεθούμε και πότε όχι.

Φαίνεται πως μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος. Δεν πρέπει όμως να πανηγυρίζουμε από τώρα και να επαναπαυτούμε. Ο επαναληπτικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς".

Στην αντίπερα όχθη ο Μπερντ Σούστερ ανέφερε:" Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα. Στα τελευταία παιχνίδια οι αντίπαλοί μας είναι πολύ αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργούν.

Είναι όμως ένας αγώνας που έχει επαναληπτικό και ελπίζουμε στην έδρα μας με τη στήριξη των φιλάθλων μας και με τη βοήθεια του εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ