CHAMPIONS LEAGUE

Σούστερ: "Να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό"

Σούστερ: "Να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό"
σουστερ

Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ ο Μπέρν Σούστερ. "Γούρι...ο Ολυμπιακός", δήλωσε ο Γκούτι

Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν την ήττα απο την Εσπανιόλ λέγοντας: "Κάποτε θα χάναμε και δεν χρειάζεται να μετανιώνουμε για ό,τι έγινε. Έχουμε ξεχάσει ό,τι συνέβη με την Εσπανιόλ, αφού παίζουμε ένα άλλο παιχνίδι αύριο".

Για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της "βασσίλισας" μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια δηλώνοντας συγκεκριμένα: "Ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα. Πάντα είχε καλούς ξένους παίκτες, ενώ τώρα υπάρχουν και οι Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς και Ραούλ Μπράβο.

Είναι δύσκολο να πω πώς θα παρουσιαστεί, αφού έπαιξε διαφορετικά στον αγώνα με τη Λάτσιο και διαφορετικά σε αυτόν με τη Βέρντερ. Πρέπει να τον σεβαστούμε ως αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο ματς".




Σ' ότι αφορά την ομάδα του ο Μπερν Σούστερ δήλωσε: " Ήρθαν πολλοί παίκτες το καλοκαίρι και δεν είναι εύκολο να βρεις αμέσως το τέλειο σύστημα. Δεν γίνονται αυτά μέσα σε μία ημέρα".

Για το θέμα που έχει προκύψει με τους Ρομπίνιο και Μπαπτίστα Από εκεί και πέρα, σχετικά με το θέμα του Ρομπίνιο και του Μπαπτίστα, είπε: "Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την κατάσταση, αφού από τη μία υπάρχουν οι ομοσπονδίες που θέλουν τους παίκτες στις Εθνικές τους ομάδες όσο το δυνατόν γρηγορότερα και από την άλλη έχουν δικαιώματα και οι ομάδες, που θέλουν να προετοιμαστούν για το επόμενο ματς".



Ο Γερμανός τεχνικός δεν φαίνεται να ανησυχεί με την απουσία των Καναβάρο και Ντιαρά, καθώς όπως υπογράμμισε έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πως η ομάδα που θα παραταχθεί θα μπορέσει να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον για την χρησιμοποίηση του Ρομπίνιο με την "σελεσάο" τόνισε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν ήταν 100% έτοιμος για να αγωνιστεί, όμως προπονήθηκε χτες και σήμερα και είναι πλέον είναι "ετοιμοπόλεμος" για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, προσθέτοντας πως στη Ρεάλ δεν έχουν δει ακόμη τον αληθινό Ρομπίνιο.

Για τον Ντούντεκ δήλωσε πως γνώριζε όταν υπέγραφε στη "βασίλισσα" ότι υπάρχει ο Κασίγιας και έτσι θα ήταν δεύτερος.

Τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσώπησε στην Συνέντευξη Τύπου μια παλιά καραβάνα της "βασίλισσας", ο Γκούτι.

Γκούτι: "Πάντα γίνονταν ωραία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό"


Ο Ισπανός μέσος στάθηκε στο γεγονός πως φέτος η Ρεάλ χτίζει μια νέα ομάδα κια χρειάζεται υπομονή λέγοντας: "Χρειάζεται χρόνος, αφού δεν φτιάχνεται η Ρεάλ μέσα σε ένα μήνα. Είναι ακόμα νωρίς και το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια".


Σ' ότι αφορά τον Ολυμπιακό ο Γκούτι δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κάθε φορά που τη συναντάμε, κατακτάμε το Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι καλό να γίνει και φέτος το ίδιο. Πάντα γίνονταν ωραία και ανοιχτά παιχνίδια μεταξύ μας και ελπίζουμε και αύριο να γίνει το ίδιο".

Εκτός αποστολής Καναβάρο-Ντιαρά


Με δύο ακόμα σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο αγώνα της Τετάρτης (24/10) στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Συγκεκριμένα μετά τους Αριέν Ρομπέν, Γκάμπριελ Χάιντσε, Πέπε εκτός αποστολής έμειναν και οι Φάμπιο Καναβάρο και Μαχαμαντού Ντιαρά.

Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός ταλαιπωρείται απο ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ενώ απο την άλλη ο μέσος απο το Μάλι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που προέκυψε απο τον αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ο Σέχριο Ράμος αναμένεται να περάσει στο κέντρο της άμυνας για να καλύψει το κενό του Καναβάρο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μίτσελ Σαλγκάδο.

Σ΄ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Ντιαρά κατα πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γκάγκο. Αναλυτικά οι 20 παίκτες της αποστολής που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός: Κασίγιας, Ντούντεκ, Κοντίνα (τερματοφύλακες), Μέτσελντερ, Ράμος, Σαλγκάδο, Μαρσέλο, Τόρες (αμυντικοί), Γκάγκο, Σνάιντερ, Μπαλμπόα, Ντρέντε, Γκούτι (μέσοι), Ραούλ, Ρομπίνιο, Φαν Νίστελροϊ, Σαβιόλα, Σολδάδο, Χιγκουαΐν, Μπαπτίστα (επιθετικοί).

H πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ: Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ράμος, Μέτσελντερ, Μαρσέλο, Γκάγκο, Γκούτι, Εσνάιντερ, Ρομπίνιο, Ραούλ, Νιστελρόι



























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ