VIRAL

Σουρεαλιστικός διάλογος Κασσελάκη - Snik: "Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;" - "Μ' αρέσεις εσύ, φοράς ζακέτα Παρί"

Η συνάντηση Σνικ - Κασσελάκη
Η συνάντηση Σνικ - Κασσελάκη PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Κασσελάκης κι ο Snik συναντήθηκαν για πρώτη φορά, με τους δύο άντρες να μην γνωρίζονται και να ακολουθεί ένας σουρεαλιστικός διάλογος.

Μία απροσδόκητη συνάντηση, αλλά και έναν -αν μη τι άλλο- σουρεαλιστικό διάλογο είχαν Στέφανος Κασσελάκης και Snik, οι οποίοι, είχαν μεν εγκάρδιο χαιρετισμό, χωρίς όμως να γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είδε τον γνωστό τράπερ έδειχνε να μην τον γνωρίζει, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του τον ρώτησαν ποιος είναι, με τον ίδιο να απαντά "Εγώ ποιος είμαι;", υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι "ο πιο γνωστός τράπερ στην Ελλάδα".

Από την πλευρά του, ο Snik, απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, τον ρώτησε: "Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;". Εκεί, συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τού είπε: "Πλάκα κάνεις τώρα", ενώ έσπευσε να του δώσει και μία κάρτα ώστε να μάθει ποιον έχει απέναντί του.

"Φαίνεσαι καλός, δυνατός", είπε ο γνωστός τράπερ, ενώ λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους ο Στέφανος Κασσελάκης του είπε: "Κι εσύ έχεις ζακέτα Παρί Σεν Ζερμέν, μ' αρέσει".

Πηγή: NEWS24/7

TAGS VIRAL ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ