ΒΕΛΓΙΟ

Σοβαρά επεισόδια έφεραν χάος στο γήπεδο και οριστική διακοπή στο Σταντάρ - Άντερλεχτ

Σοβαρά επεισόδια έφεραν χάος στο γήπεδο και οριστική διακοπή στο Σταντάρ - Άντερλεχτ
PRINT SCREEN YOUTUBE

Το ντέρμπι μεταξύ της Σταντάρ και της Άντερλεχτ σημαδεύτηκε από άγρια επεισόδια, με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας να ρίχνουν φωτοβολίδες μετά το 3-1 των γηπεδούχων με τον Ζινκερνάγκελ και να προκαλούν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Το άσχημο πρόσωπο της βίας και των επεισοδίων έκανε την εμφάνισή του στο ντέρμπι της Σταντάρ Λιέγης με την Άντερλεχτ το βράδυ της Κυριακής, για την 14η αγωνιστική του βελγικού πρωτάθληματος, με τους χούλιγκανς να πετυχαίνουν "χτύπημα" εις βάρος του ποδοσφαίρου από τη στιγμή που προκάλεσαν οριστική διακοπή στο ματς.

Συγκεκριμένα, οι υπαίτιοι της διακοπής προέρχονταν από την πλευρά των οπαδών της Άντερλεχτ, που άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και να σπάνε καθίσματα στην εξέδρα όπου βρίσκονταν όταν έγινε το 3-1 από πλευράς Σταντάρ με σκόρερ τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Η "βροχή" από καρέκλες και φωτοβολίδες προκάλεσε αρχικά την προσωρινή διακοπή του αγώνα, με τον διαιτητή να περιμένει μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση αλλά αυτό να μη γίνεται και έτσι λίγη ώρα αργότερα να αποφασίζει την οριστική διακοπή, με το σκορ στο 3-1 υπέρ της Σταντάρ από το 56ο λεπτό.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ