Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Σώθηκε ο Ηλυσιακός λόγω της τιμωρίας του Άγιαξ Ταύρου

Σώθηκε ο Ηλυσιακός λόγω της τιμωρίας του Άγιαξ Ταύρου

"Φωτιά" στην βαθμολογία του 8ου ομίλου έβαλε η ΕΠΟ κάνοντας δεκτή την έφεση του Χαϊδαρίου, κατοχυρώνοντας υπέρ της το ματς με τον Άγιαξ. Σώνεται ο Ηλυσιακός αλλά τα πάντα θα κριθούν στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή όπου θα προσφύγει ο "Αίαντας".

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί μία θέση που οδηγεί από τον 8ο όμιλο του περιφερειακού στα τοπικά πρωταθλήματα καθώς η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση του Χαϊδαρίου για αντικανονική χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Ελτον Χαλίλι στο ματς της 25ης αγωνιστικής με τον Άγιαξ Ταύρου και κατακύρωσε τον αγώνα με 3-0 υπέρ της.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο Άγιαξ Ταύρου υποχωρεί στους 33 βαθμούς και υποβιβάζεται στο τοπικό καθώς από την τριπλή ισοβαθμία που δημιουργείται ευνοείται ο Ηλυσιακός και παραμένει στην κατηγορία.

Τα πάντα βέβαια θα κριθούν από την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ καθώς ο Άγιαξ αναμένεται να καταθέσει ένσταση υποστηρίζοντας πως ο Χαλίλι έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι ομογενής και όχι ξένος, όπως ισχυρίζεται το Χαϊδάρι.

TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ