ΚΥΠΡΟΣ

Σόου Φρούσσου στο Κύπελλο

Σόου Φρούσσου στο Κύπελλο
Φρούσσος, Ανορθωση

Η Ανόρθωση με πρωταγωνιστή τον Νίκο Φρούσσο επιβλήθηκε 3-1 της Ένωσης και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ανόρθωση να πάρει αυτό που ήθελε στο ''Τάσος Μάρκου'' και να κερδίσει με 3-1 την Ένωση και να πάρει το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Βασικά, η ''Κυρία'' θέλει νίκη πάνω στο ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος'' και να προκρίνεται στους ''4'' της διοργάνωσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Φρούσσος που σημείωσε και τα τρία γκολ της Ανόρθωσης στο παιχνίδι.
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας στο ντέρμπι του Kυπέλλου. Γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές χαμένες φάσεις και τρία δοκάρια. Πιο δυσαρεστημένος για το τελικό αποτέλεσμα είναι ο Απόλλωνας, που πλέον δεν κρατά την τύχη του στα δικά του χέρια για πρόκριση την επόμενη φάση του θεσμού. Πάντως, με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες διέλυσαν του ψίθυρους των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Απόλλωνα να φεύγει νικητής από την Λευκωσία.

Συνοπτικά τ' αποτελέσματα

ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας 0-0

ΕΝΠ-Ανόρθωση 1-3 (33' πεν. Ελευθερίου / 2', 40', 45' Φρούσσος)


TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ