ΤΟΤΕΝΑΜ

Σον για Ριτσάρλισον: "Σκόραρε και ένιωσα καλύτερα από ό,τι αν έβαζα γκολ εγώ"

Η αγκαλιά του Σον με τον Ριτσάρλισον
Η αγκαλιά του Σον με τον Ριτσάρλισον © 2023 LEILA COKER / AP IMAGES

Ο Ριτσάρλισον βοήθησε την Τότεναμ να ισοφαρίσει αρχικά για να κάνει στη συνέχεια την ανατροπή κόντρα στη Σέφιλντ, με τον Σον να τονίζει πως χάρηκε που σκόραρε ο Βραζιλιάνος περισσότερο από όσο αν πετύχαινε εκείνος το γκολ.

Στο "Tottenham Hotspur Stadium" η Σέφιλντ προηγούταν μέχρι το 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως η Τότεναμ έκανε σπουδαία ανατροπή με Ριτσάρλισον και Κουλουσέβσκι κι έφτασε στη νίκη με 2-1

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο μετά την εξομολόγησή του για τη δύσκολή περίοδο που πέρασε και την ανάγκη να ζητήσει βοήθεια από έναν ειδικό, ισοφάρισε για τους μπλε, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League τη φετινή σεζόν.

Στο φινάλε του αγώνα ο Σον, ο οποίος πανηγύρισε το γκολ του συμπαίκτη του δείχνοντάς τον, μίλησε για εκείνη τη στιγμή, δηλώνοντας ότι η χαρά του που σκόραρε ο Ριτσάρλισον ήταν μεγαλύτερη από ότι αν έβαζε ο ίδιος το γκολ.

"Βλέποντας τον Ριτσάρλισον να σκοράρει ένιωσα καλύτερα από ότι αν έβαζα το γκολ. Είχε δυσκολίες από την περασμένη εβδομάδα και σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να τον βοηθήσω. Ήταν ατυχές που κατηγορούσε τον εαυτό του για κακή τύχη και άλλους λόγους", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ