ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Θα πρέπει να πιάσουμε τοπ απόδοση κόντρα στην Μίλαν"

O τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος των κόκκινων διαβόλων απέναντι στην Έβερτον
O τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος των κόκκινων διαβόλων απέναντι στην Έβερτον Ⓒ 2020 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποστήριξε ότι ματς όπως αυτό με την Μίλαν στο "Σαν Σίρο" είναι οδηγός για την Μάντσεστερ Γιονάιτεντ στην προσπάθειά της να ανέβει επίπεδο ενώ άφησε ερωτηματικό για το αν θα είναι βασικοί οι Πογκμπά και Καβάνι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε στα χέρια της το προβάδισμα από το υπέροχο γκολ του Ντιαλό στο 50', όμως στο 90+2' ήρθε η κεφαλιά-μαχαιριά του Κιάερ, για να χαρίσει στην Μίλαν την ισοπαλία με 1-1 στο Ολντ Τράφορντ και να της δώσει αβαντάζ πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League.

Τώρα, οι κόκκινοι διάβολοι καλούνται οπωσδήποτε να σκοράρουν στη ρεβάνς του "Σαν Σίρο" για να φέρουν στα δικά τους μέτρα το ματς το βράδυ της Πέμπτης, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ξεκαθαρίζει πως θα χρειαστεί οι παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πανηγυρίσουν στο φινάλε.

"Χρειάζεται να πιάσουμε το 100% της απόδοσής μας. Η Μίλαν είναι μία ομάδα που έχει καλή φυσική κατάσταση και βγάζει ενέργεια, υπάρχουν ωστόσο κάποια ματς που για εμάς είναι πρόκληση για να δούμε αν μπορούμε να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο

Φυσικά, όλοι μας έχουμε στόχο να κατακτούμε τρόπαια σε αυτό το σύλλογο που βρισκόμαστε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (17/3), για να συμπληρώσει με νόημα:

"Κάποιες φορές ωστόσο ένα τρόπαιο μπορεί να κρύψει κάποια άλλα πράγματα που συμβαίνουν σε έναν σύλλογο. Η θέση της ομάδας στο πρωτάθλημά μας της δείχνει την πραγματική της πρόοδο.

Στα τουρνουά που υπάρχουν νοκ-άουτ ματς μπορεί να σταθείς τυχερός ή άτυχος, πέρα από τη δική σου απόδοση η πορεία μπορεί να εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες.

Στο πρωτάθλημα φέτος έχουμε μαζέψει 12 βαθμούς περισσότερους σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης σεζόν.

Χρειάζεται να κατακτήσουμε κάτι και αν παίξουμε καλά θα επιστρέψουν τα τρόπαια. Όμως ένα τρόπαιο δεν θα πει ότι "επιστρέψαμε".

Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε σταθερότητα και συνέπεια με το να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έπειτα να έρθουν τα τρόπαια. Ένα τρόπαιο μπορεί να κρύψει για παράδειγμα το γεγονός ότι αντιμετωπίζεις δυσκολίες".

Όσον αφορά στα αγωνιστικά της Γιουνάιτεντ, ο Σόλσκιερ επιβεβαίωσε την απουσία του Μαρσιάλ (τραυματίας) ενώ για τις περιπτώσεις των Πογκμπά και Καβάνι, ναι μεν είπε ότι είναι στη διάθεσή του ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση για το αν θα τους δώσει φανέλα βασικού κόντρα στους ροσονέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2020 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ