ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Σόλσκιερ για Ρονάλντο: "Καταλάβαινε ότι γερνάει, αλλά όταν τον αφήνεις στον πάγκο δεν του αρέσει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γκάρι Νέβιλ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας πως αποδείχθηκε λάθος απόφαση.

Τον Αύγουστο του 2021 ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μιλώντας στον Γκάρι Νέβιλ δήλωσε πως αν και αρχικά θεωρούσε πως ήταν η σωστή απόφαση στο φινάλε δεν λειτούργησε κι αποδείχθηκε το αντίθετό.

"Δεν λειτούργησε, όπως δεν λειτούργησε ούτε για τον Κριστιάνο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν μια από τις ομάδες που πίεζαν περισσότερο πριν έρθει.

Εκείνη την εποχή, αφήσαμε τον Ντάνιελ Τζέιμς να φύγει όταν ήρθε ο Ρονάλντο και είναι δύο διαφορετικοί τύποι παικτών. Νόμιζα ότι ήταν η σωστή απόφαση για μένα, αλλά δεν αποδείχτηκε η σωστή.

Δεν πιστεύαμε ότι ο Κριστιάνο ήταν διαθέσιμος και ότι θα ερχόταν. Όταν έγινε σαφές ότι έφευγε από τη Γιουβέντους, προφανώς υπήρχαν άλλοι σύλλογοι που τον ήθελαν, αλλά ήμουν ενθουσιασμένος.

"Θες να το δοκιμάσουμε;" με ρώτησαν. Είπα ναι, προφανώς ξέρουμε ότι ο Κριστιάνο έχει ποιότητα και στα 37 του, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε, είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο.

Ο Κριστιάνο ήθελε να παίξει τρία στα τέσσερα παιχνίδια, αλλά κατάλαβε ότι γερνάει επίσης. Όταν όμως τον αφήνεις μια φορά στον πάγκο, δεν είναι ευχαριστημένος.

Έχεις τον Γκρίνγουντ, τον Ράσφορντ και τον Μαρσιάλ, οι οποίοι μπορούν να μάθουν από εκείνον, επειδή είναι ο καλύτερος, ο πιο πειθαρχημένος και ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πιστεύεις ότι θα τους βοηθήσει.

Όταν έφτασε στο κλαμπ, μου είπε να τον ξεκινήσω στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια και μετά να τον αφήσω στον πάγκο στο τέταρτο παιχνίδι, αλλά είναι τόσο παθιασμένος που όταν το έκανα δεν του άρεσε", είπε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ