ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σολμπάκεν: “Όταν ακούω τη λέξη Ολυμπιακός, σκέφτομαι ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος”

Ο Σολμπάκεν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Eurokinissi

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Όλα Σολμπάκεν δήλωσε ανυπόμονος να ενσωματωθεί στην ομάδα και να βοηθήσει τους ερυθρολεύκους.

Ο Όλα Σολμπάκεν ντύθηκε στα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει το Σάββατο (2/9) την απόκτηση του από τη Ρόμα.

Ο 24χρονος Νορβηγός μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, τονίζοντας ότι βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος για να εξελιχθεί ως παίκτης, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να βοηθήσει την ομάδα.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω και θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και το υπόλοιπο σταφ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πάντα παίζει στην Ευρώπη. Παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο που μου αρέσει.

Ως επιθετικός παίκτης που είμαι, νομίζω πως μπορώ να προσφέρω. Αυτός είναι κι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για εμένα, για να εξελιχθώ και να παίξω καλό ποδόσφαιρο.

Όταν ακούω τη λέξη Ολυμπιακός, σκέφτομαι ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με καταπληκτικούς φιλάθλους, τους οποίους θα έχουμε πάντα μαζί μας.

Είναι πάντα ιδιαίτερα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ανυπομονούμε γι’ αυτά. Ο όμιλός μας είναι καλός και νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να τα πάμε καλά.

Είμαι χαρούμενος, γιατί ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος νικητής και θέλω να συνεχίσω έτσι, βοηθώντας την ομάδα να κερδίζει. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παλέψουμε στο Europa League”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ