ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Σκοτώστε τους": Το σοκαριστικό πανό των οπαδών της Τορίνο πριν από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους

Ο Κιέζα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Έμπολι
Ο Κιέζα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Έμπολι @2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Περίπου 200 σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Τορίνο βρέθηκαν την Παρασκευή (1/10) έξω από το Ολίμπικο Γκράντε για να εμψυχώσουν τους παίκτες της "γκρανάτα" ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τη Γιουβέντους και κρέμασαν πανό με τη φράση "Σκοτώστε τους".

Το τοπικό ιταλικό ντέρμπι στο Ολίμπικο Γκράντε μεταξύ της Τορίνο και της Γιουβέντους (2/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24) δεσπόζει στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της Serie A.

Αναπόφευκτα το κλίμα στην πόλη του Πιεμόντε είναι εκρηκτικό. Σε τέτοιο βαθμό που περί τους 200 οργανωμένους οπαδούς της "γκρανάτα" έφτασαν την Παρασκευή (1/10) ως το Ολίμπικο Γκράντε, το γήπεδο που η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς έκανε την τελευταία προπόνηση της, προκειμένου να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές με τραγούδια και συνθήματα.

Αν είχαν μείνει μέχρι εκεί, θα ήταν όλα καλά. Αντιθέτως στην είσοδο του γηπέδου από όπου εισέρχονται τα λεωφορεία των ομάδων κρέμασαν ένα ανατριχιαστικό πανό που έγραφε "Σκοτώστε τους", με συνέπεια να έχουν προκληθεί αντιδράσεις και φυσικά αναταραχή στους κόλπους της αστυνομίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ