ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Σμιθ: "Ο Γιαννούλης επέστρεψε στην ενδεκάδα και ανταποκρίθηκε"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναδείχθηκε MVP της Νόριτς στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου τα "καναρίνια" ηττήθηκαν, με τον Ντιν Σμιθ να υποστηρίζει ότι δικαιώθηκε για την επιλογή του να δώσει στον Έλληνα μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Ντιν Σμιθ έδωσε φανέλα βασικού στον Δημήτρη Γιαννούλη το απόγευμα του Σαββάτου (11/12) στην αναμέτρηση της Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1), με τον Έλληνα διεθνή να τον δικαιώνει.

Παρά τη νέα βαθμολογική απώλεια των "καναρινιών", ο 26χρονος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας του, όπως ενημέρωσε η Νόριτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου αναφέρθηκε στην Έλληνα ακραίο μπακ και την απόφασή του να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα έπειτα από ενάμιση μήνα, με την τελευταία φορά να είναι στο ματς με την Τσέλσι στις 23 Οκτωβρίου.

"Ο Δημήτρης επέστρεψε στην 11άδα και ανταποκρίθηκε", τόνισε λακωνικά ο Άγγλος κόουτς. Συνολικά μέχρι στιγμής ο Γιαννούλης έχει αγωνιστεί 11 φορές με τα καναρίνια στη σεζόν, εκ των οποίων στις επτά ήταν βασικός, μετρώντας και μια ασίστ στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, το οποίο είχε λήξει 1-1.

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ