PREMIER LEAGUE

Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Το πέναλτι του Ρονάλντο λύγισε τον Γιαννούλη

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Κάροου Ρόουντ", Νόριτς | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Κάροου Ρόουντ", Νόριτς | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε ένα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο για να υποτάξει με 1-0 τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη στο "Κάροου Ρόουντ" για τη 16η αγωνιστική της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με "τρίποντο" από το "Κάροου Ρόουντ" της Νόριτς χάρη σε ένα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν ξεχώρισαν στον αγωνιστικό χώρο, με τα "καναρίνια" να παίζουν αρκετά καλά, έχοντας στην ενδεκάδα έναν από τους δύο Έλληνες. Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Χρήστος Τζόλης έμεινε εκτός αποστολής λόγω ασθένειας, σύμφωνα με τον προπονητή του, Ντιν Σμιθ.

Ο Νταβίδ ντε Χέα με δύο απίθανες επεμβάσεις κράτησε απαραβίαστη την εστία του όταν η άμυνα δεν κατάφερε να περιορίσει τους γηπεδούχους. Συνολικά έκανε πέντε αποκρούσεις και χάρη σε αυτές έφτασε τα 200 παιχνίδια καριέρας χωρίς να δεχθεί γκολ (159 με τη Γιουνάιτεντ, 22 με την Ατλέτικο, 19 με την Ισπανία).

Στο 73', ο Βίκτορ Λίντελεφ προκάλεσε ανησυχία όταν άρχισε να πιάνει το στήθος του και έγινε αλλαγή, με την υποψία για καρδιακό πρόβλημα. Δύο λεπτά αργότερα, οι "κόκκινοι διάβολοι" βρήκαν το γκολ που έψαχναν, όταν ο Μαξ Άαρονς ανέτρεψε τον Ρονάλντο κι αυτός από τα 11 μέτρα έγραψε το τελικό 1-0.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Τα highlights

Λίβερπουλ - Άστον Βίλα 1-0

Τσέλσι - Λιντς 3-2

Άρσεναλ - Σαουθάμπτον 3-0

Μπρέντφορντ - Γουότφορντ 2-1

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΡΙΤΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ