CHAMPIONS LEAGUE

Σμιντ: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη"

Σμιντ: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη"

Ο Ρότζερ Σμιντ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην φάση των "16"του Τσάμπιονς Λιγκ στα πέναλτι από την Ατλέτικο.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην διαδικασία των πέναλτι από την Ατλέτικο. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Μπάγερ Ρότζερ Σμιντ, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της ομάδας του.

" Θέλω να συγχαρώ την Ατλέτικο για την πρόκριση της. Επίσης, θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες μου. Αμυνθήκαμε καλά μετά το γκολ της Ατλέτικο. Είμαστε νέα ομάδα χωρίς εμπειρία και είναι δύσκολο να επιζήσουμε σε γήπεδο όπως το Βιθέντε Καλντερόν. Δεν είχαμε μεγάλη συγκέντρωση και κρύο αίμα στην διαδικασία των πέναλτι.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και γι' αυτό τον λόγο είναι σημαντικό που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η απογοήτευση είναι μεγάλη γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Μπουντεσλίγκα και να βγούμε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βρήκα πέντε εθελοντές στην διαδικασία των πέναλτι. Ήθελα να διαλέξω έναν σίγουρο παίκτη στο πρώτο πέναλτι και έναν στο τελευταίο αλλά δεν πέτυχε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ