CONFERENCE LEAGUE

Σλόβαν - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 2-0: Σεφτέ στα τρίποντα για τους Σλοβάκους στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της Σλόβαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Σλόβαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Η Σλόβαν χρειάστηκε να αγωνιστεί με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για να πάρει την πρώτη νίκη της στον 6ο όμιλο του Europa Conference League.

Η Σλόβαν σημείωσε την πρώτη νίκη της στον 6ο όμιλο του Europa Conference League όπου βρίσκεται κι ο ΠΑΟΚ, ύστερα από το 2-0 επί της Λίνκολν Ρεντ Ιμπτς.

Οι Σλοβάκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, είχαν δοκάρι, ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 17 τελικές, όμως χρειάστηκε να φτάσει το 2ο ημίχρονο για να σκοράρουν με τον Αντρέ Γκριν. Στο 84' ο Εζέκιελ Χέντι διαμόρφωσε το τελικό σκορ απέναντι στην ομάδα του Γιβραλτάρ, η οποία είχε μόλις μία προσπάθεια στην εστία.

ΣΛΟΒΑΝ: Τσόβαν, Μεντβέντεβ (90+2' Χρντσαρ), Κάσια, Μποζίκοφ, Ζμρχαλ, Τσάβριτς (74' Ράμπιου), Άγκμπο, Κανκάβα, Γκριν (67' Ντράζιτς), Μραζ (67' Ντα Σίλβα), Χέντι (90+2' Λίχι)

ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ: Κόλεϊνγκ, Γουάιζμαν (51' Σάρτζεντ), Ρ. Τσιπολίνα, Λόπες, Τοσκάνο, Γιαχάγια, Ρόσα, Τορίγια (71' Ανιόν), Καραλέρο (82' Ρόναν), Γκόμεθ (82' Λ. Κασιάρο), Μπρίτο (71' Χ. Τσιπολίνα)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου


TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ