ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Sky: "Ο Αλάμπα συμφώνησε με Ρεάλ για 5 χρόνια"

Ο Νταβίντ Αλάμπα πανηγυρίζει γκολ στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου για την Bundesliga στις 7 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Νταβίντ Αλάμπα πανηγυρίζει γκολ στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου Ⓒ 2020 BERND THISSEN/ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Ρεάλ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάβιντ Αλάμπα σύμφωνα με το γερμανικό Sky, το οποίο ανακοίνωσε συμφωνία για συμβόλαιο 5 ετών.

Ο Ντάβιντ Αλάμπα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, όπως δημοσίευσε το γερμανικό Sky, το οποίο αποκάλυψε συμφωνία για 5ετές συμβόλαιο. Ο Αυστριακός αμυντικός είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν, αφού οι δύο πλευτές δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό κομμάτι, με συνέπεια να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και να μπορεί από τώρα να βρει νέο σταθμό για την καριέρα του.

Ο 28χρονος διεθνής ήταν ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές, λόγω της ικανότητάς του να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Παρ' όλα αυτά, οι "μερένγκες" τον κυνηγούσαν ως στόπερ, με τον Σέρχιο Ράμος να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και τον Ραφαέλ Βαράν να μην αποκλείεται να τον ακολουθήσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχει υπογραφή σε κάποιο συμβόλαιο, αν και σύμφωνα με το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο αυτό θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Photo Credits: © 2020 Bernd Thissen/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ