CHAMPIONS LEAGUE

Σκωτσέζος οπαδός χτύπησε τον Ντίντα

Σκωτσέζος οπαδός χτύπησε τον Ντίντα
Ντίντα

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, Σέλτικ - Μίλαν, οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον Ντίντα στο κεφάλι

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις το σκορ ήταν 1-1, όταν ο ΜακΝτόναλντ εκμεταλλεύτηκε ασταθείς απόκρουση του Ντίντα και έκανε το 2-1.
Την ώρα που όλο το γήπεδο πανηγυρίζει το γκολ-νίκη, οπαδός της Σέλτικ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πέρασε μπροστά από τον Ντίντα και του έριξε χαστούκι. Αφού ο βραζιλιάνος πήγε να κυνηγήσει τον οπαδό στη συνέχεια ξαφνικά... θυμήθηκε το χτύπημα και έπεσε κάτω.

"Ο τραυματισμός του Ντίντα δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα. Χάσαμε από δικά μας λάθη", δήλωσε ο τεχνικός της Μίλαν Κάρλο Αντσελότι, ενώ και ο αντιπρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αντριάνο Γκαλιάνι, πήρε θέση:

"Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και θα εκπροσωπήσουμε την ήπειρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Όχι, δεν θα κάνουμε έφεση. Δεν είναι και το καλύτερο να εισβάλει ένας οπαδός στο γήπεδο και να χτυπά έναν ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θα προσφύγουμε στην UEFA".


Πάντως η UEFA δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητη την Σέλτικ και όπως έγινε γνωστό αργά χτες το βράδυ από μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, την Παρασκευή θα παρθεί η απόφαση-τιμωρία των Σκοτσέζων που μπορεί να είναι από πρόστιμο έως και αφαίρεση βαθμών.

Το θετικό για την Σέλτικ είναι πως η Μίλαν δεν θα προσφύγει στην UEFA για να πάρει το παιχνίδι με τη δικαιολογία πως έχασε το παιχνίδι με τον τραυματισμό του παίκτη της. Η αλήθεια είναι πως στο μέγεθος της τιμωρίας θα παίξει σημαντικό ρόλο και η εμπειρία του Ντίντα, καθώς ο βραζιλιάνος έκανε και λίγο θέατρο και έκανε τον τραυματισμένο.

Γιατί αν είχε πραγματικά τραυματιστεί θα είχε πέσει κατευθείαν στο έδαφος και δεν θα είχε προσπαθήσει να κυνηγήσει τον ανεγκέφαλο οπαδό της Σέλτικ. Όμως, η όποια τιμωρία από την UEFA θα είναι πέρα για πέρα δίκαιη.

Δείτε το χάδι και το... θέατρο:















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ