CHAMPIONS LEAGUE

Κορυφή η Σαχτάρ

Κορυφή η Σαχτάρ
New Image

Η Σέλτικ αποδεικνύεται κακός δαίμονας της Μίλαν καθώς η ομάδα του Γκόρντον Στράχαν νίκησε 2-1 του "ροσονέρι". Δε

Σέλτικ - Μίλαν 2-1

Ο αγωνιστική πτώση της Μίλαν συνεχίστηκε και στην Σκωτία. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής με την Σαχτάρ έπρεπε να κερδίσουν τους "ροσονέρι" για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης και το κατάφεραν στις καθυστερήσεις.

Οι "ροσονέρι" έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε σύγκριση με τα παιχνίδια του Ιταλικού πρωταθλήματος αλλά το γκολ του ΜακΝτόναλντ τους χάλασε τα σχέδια.

Η Σέλτικ είχε την πρώτη ευκαιρία στο 7' με σουτ του Ντονάτι που απέκρουσε ο Nτίντα. Η Μίλαν δημιούργησε τις δικές τις ευκαίριες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Κακά και Ζέεντορφ στο 18' και 26' αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ιντζάγκι στο 47' το σουτ του Ιταλού φορ απέκρουσε ο Μπόρουτς.

Στο 61' η Σέλτικ πήρε το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο ΜακΜάνους μόνος από την μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μίλαν αντέδρασε και έχασε ευκαιρία με φάουλ του Πίρλο όταν η μπάλα άλλαξε πορεία και έδιωξε τελευταία στιγμή ο Μπόρουτς.

Στο 67' ο Νεϊλορ ανέτρεψε τον Γιανκουλόφσκι μέσα στην περιοχή και ο Κακά με έυστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε για την Μίλαν.

Το παιχνίδι άρχισε να γίνεται σκληρό με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τιμωρεί τους παίκτες με κίτρινες κάρτες. Ο αγώνας έδειχνε να τελειώνει ισόπαλος, ωστόσο ο ΜακΝτόναλντ μετά από ασίστ του Κάντγουελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο τέλος του αγώνα μπήκε μέσα οπαδός της Σέλτικ και επιτέθηκε στον Ντίντα.

Σέλτικ(Στράχαν): Mπόρουτς, Νεϊλορ, Κάλντγουελ, Μπράουν, Χάρτλεϊ, Ντονάτι, Γιάροσικ(84΄Κίλεν), Ντόουμπε(79' Κένεντι), ΜακΝτόναλντ, ΜακΜάνους, ΜακΓκίντι(84' Νακαμούρα)

Μίλαν(Αντσελότι): Ντίντα(94΄Κάλατς), Γκατούζο, Ιντζάγκι(77' Ζιλαρντίνο), Ζέεντορφ(55' Γκοργκούφ), Νέστα, Γιανκουλόφσκι, Πίρλο, Κακά, Αμπροσίνι, Μπονέρα, Όντο.

Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ

Διαιτητής: Mάρκους Μερκ

Μπενφίκα - Σαχτάρ 0-1

Στην κορυφή του 4ου ομίλου φιγουράρει η Σαχτάρ, καθώς η ομάδα του Λουτσέσκου άλωσε το "Ντα Λουζ" με 0-1 πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη στους ομίλους. Το γκολ ο Βραζιλιάνος Ζαντσόν στο 42' μετά από συνεργασία με τον συμπατριώ του Φερναντίνιο.

Στο 3' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Ροντρίγκεζ, ενώ ο Λουκαρέλι έχασε την πρώτη καλή στιγμή για την Σαχτάρ αλλά το σουτ του Ιταλού παίκτη που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Κιμ.

Ο Ντε Μαρία είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 28' ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Κατσουράνης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπενφίκα στην επανάληψη προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση και πίεσε τους Ουκρανούς. Στο 67' σε φάουλ του Ρουί Κόστα απέκρουσε ο Πιατόφ, ενώ στο 73' ο Καρντόζο έχασε ευκαιρία με σουτ να ισοφαρίσει το σκορ για την ομάδα του.

Στο 80' ο Κατσουράνης με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, τελειώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του Καμάτσο για την ισοφάριση και την κατάκτηση του πρώτου βαθμού της ομάδας στο όμιλο. Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπένφικα(Καμάτσο): Κιμ, Εντκάρλος, Λουιζάο, Λέο, Καρντόζο, Κατσουράνης, Ρουί Κόστα, Μάξι Περεϊρα, Ντε Μαρία(61' Μπινία), Νέλσον(45' Γκόμεζ), Ροντρίγκεζ

Σαχτάρ(Λουτσέσκου): Πιατόφ, Κούτσερ, Φερναντίνιο, Ζαντσόν(77' Καστίγιο), Ιλσίνιο(79' Ντουλιάι), Λεβαντόφσκι(87' Χούμπτσμαν), Μπραντάο, Ρατ, Τσιγκρίνκσι, Σρνα, Λουκαρέλι

Γήπεδο: Ντα Λουζ

Διαιτητής: Bόλφγκανκ Σταρκ













































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ