CHAMPIONS LEAGUE

Σκωτσέζικο πάρτυ!

Σκωτσέζικο πάρτυ!
Ρέιντζερς

Ημέρα φιλοξενουμένων στον πέμπτο όμιλο με Ρέιντζερς, Μπαρτσελόνα να κερδίζουν Λυών, Στοουτγκάρδη με 3-0 και 2-0 αντίστοιχα

Μετά το τέλος και της δεύτερης αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο η Λυών βρίσκεται ακόμα κολλημένη στο "0" έχοντας μάλιστα 0-6 τέρματα(!), ενώ χωρίς βαθμούς συνεχίζει και η Στουτγκάρδη.
Το φαβορί του ομίλου (Μπαρτσελόνα) συνεχίζει χωρίς δυσκολίες στον όμιλο κρατώντας ανέπαφη την εστία της, με την Ρέιντζερς να την συνοδεύει στην κορυφή μετά την εκπληκτική της νίκη στη Γαλλία βάζοντας γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λυών-Ρέιντζερς: 0-3

Τι και αν η Λυών είχε 63-37 υπέρ της την κατοχή της μπάλας, τι και αν οι παίκτες της επιχείρησαν 27 σουτ με τα 10 να βρίσκουν στόχο, τι και αν είχαν τρία δοκάρια στο τέλος του αγώνα έφυγαν με σκημένα κεφάλια από το "Ζερλάν" γνωρίζοντας την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία τους.

Στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που πετυχαίνει γκολ και οι Σκωτσέζοι με απόλυτη ευστοχία καθώς σούταραν τρεις φορές στο τέρμα πήραν τους βαθμούς της νίκης πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους.

Ο Ζουνίνιο στο 45' και στο 70', είδε τις προσπάθειές του να σταματάνε στο δοκάρι ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Αντερσον στο 84'.

Στην αντίπερα όχθη το σκορ άνοιξε στο 23' ο ΜακΚάλοχ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπίσλι, στο 48΄ ο Κουζέν ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Βερκούτρ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπίσλι έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα.

Συνθέσεις:

Λυών: Βερκούτρ, Ρεβεγιέρ (81΄ Κλερκ), Σκιλατσί, Κλέμπερ Άντερσον, Γκρόσο, Μποντμέρ (60΄ Μπεν Άρφα), Ζουνίνιο, Κάλστρομ, Γκοβού, Μπάρος (60΄ Κεϊτά), Μπενζεμά

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Χάτον, Κούελαρ, Γουίρ, Πάπατς, Χεμντανί, Μπίσλι (90΄ Άνταμ), Φέργκιουσον, Τόμπσον, ΜακΚάλοχ (81λ Νόβο), Κουζέν (66΄ Γουίτακερ)

Σκόρερ: 23΄ ΜακΚάλοχ, 48΄ Κουζέν, 53΄ Μπίσλι

Κίτρινες: Σκιλατσί, Ρεβεγιέρ - Γουίρ, Φέργκιουσον, Τόμπσον

Στουτγκάρδη-Μπαρτσελόνα: 0-2

Με τον Ροναλντίνιο να επιστρέφει στην εντεκάδα, η Μπαρτσελόνα πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Στουτγκάρδης, για τη 2η ημέρα του 5ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι "μπλαουγκράνα" έπιασαν πολύ καλή απόδοση, με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, όταν κινδύνεψαν από τους πρωταθλητές Γερμανίας και χρειάστηκαν μία εκπληκτική διπλή επέμβαση του Βίκτορ Βαλντές σε προσπάθεια του Γκόμες στο 33΄ (στο πρώτο σουτ η μπάλα βρήκε και το δοκάρι) για να κρατήσουν το "μηδέν".

Οι Καταλανοί, που είχαν και αυτοί δοκάρι με τον Ντέκο (μόλις στο 5΄), προηγήθηκαν στο 53΄ με κοντινή κεφαλιά του Πουγιόλ, ο οποίος επέστεψε στην ενεργό δράση αντικαθιστώντας νωρίς τον Μαρκές που τραυματίστηκε. Στο 67΄ ο Ανρί γύρισε στον Μέσι και αυτός πρόσθεσε ακόμη ένα γκολ στη φανταστική φετινή συγκομιδή του.

Συνθέσεις:

Στουτγκάρδη: Σάφερ, Οσόριο (63΄ Μαρικά), Τάστσι, Μέιρα, Μπόκα, Πάρντο, Χίλμπερτ, Φάρνερουντ (76΄ Μαγκνίν), Κεντίρα (76΄ Μέισνερ), Κακάου, Γκόμες

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ολεγκέρ, Τιράμ, Μάρκες (7΄ Πουγιόλ, 64΄ Σιλβίνιο), Αμπιντάλ, Τσάβι, Ινιέστα, Ντέκο, Ανρί, Ροναλντίνιο (82΄ Μπόγιαν), Μέσι

Σκόρερ: 53΄ Πουγιόλ, 67΄ Μέσι

Κίτρινες: Μέσι

Η επόμενη αγωνιστική (23/10):



Στουτγκάρδη-Λιόν
Ρέιντζερς-Μπαρτσελόνα

Βαθμολογία Αγ. Τερμ. Β.

Μπαρτσελόνα 2 5-0 6
Ρέιντζερς 2 5-1 6
Στουτγκάρδη 2 1-4 0
Λιόν 2 0-6 0













































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ