ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Νέο γήπεδο το 2014"

Σκόρδας: "Νέο γήπεδο το 2014"
Αρης οπαδοι

Για νέο γήπεδο το 2014 έκανε λόγο μεταξύ των άλλων στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας

" Είμαστε σχεδόν στο τέλος της φάσης των ομίλων του κυπέλλου UEFA σε ένα σημείο καθοριστικό για το αν προκριθεί η ομάδα η όχι. Νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αποτίμηση της ευρωπαϊκής μας πορείας γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν αμφιβολίες, ωστόσο πιστεύω στην ομάδα, όπως πίστεψα ότι μπορούσε να κάνει την υπέρβαση όταν κληρώθηκε με την Σαραγόσα.

Η ομάδα έδειξε ότι έχει ποιότητα, ταλέντο, DNA πίστη και κατάφερε να αποκλείσει έναν μεγάλο αντίπαλο και να παίξει στους ομίλους, σε μια σημαντική και αναβαθμισμένη διοργάνωση. Το UEFA είναι ένα μικρό Champions League στο οποίο μετέχουν ομάδες με μεγάλο μπάτζετ και μεγάλη ιστορία

", δήλωσε ο κ. Σκόρδας για την φετινή μέχρι τώρα παρουσία του Άρη στο Κύπελλο UEFA.

Πως όμως χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης την περίοδο των δύο τελευταίων ετών για την ομάδα της Θεσσαλονίκης; " Θεωρώ ότι ο Άρης βρίσκεται στην πιο ευχάριστη για αυτόν εποχή, μια που απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και μας κάνει φυσικά να έχουμε απαιτήσεις και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον.

Την περσινή χρονιά ο Άρης τερμάτισε 4ος στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχει κάνει μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη και κατάφερε να αποκλείσει ένα σύλλογο με εικοσπλάσιο μπάτζετ. Έδωσε μια απάντηση στην φιλοσοφία ότι το ποδόσφαιρο παίζεται με τα χρήματα και μόνο.

Φυσικά εμείς δεν το επικροτούμε αυτό, όμως για να είμαστε ρεαλιστές φυσικά και χρειάζονται και τα χρήματα



", για να συμπληρώσει: " Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα με συναίσθημα και με πίστη και φυσικά μια εμπορική επιχείρηση".

Κι όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος; " Θέλω να πω ότι αισθάνομαι περήφανος για την πορεία της ομάδας και θεωρώ αδιανόητο όλους αυτούς που διαμαρτύρονται και κάνουν σχόλια στα ραδιόφωνα και στα καφενεία και μεταφέρονται σε εμάς.

Μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι παίκτες και οι προπονητές έχουν φέρει την ομάδα εδώ που την έχουν φέρει και αυτοί που αγωνίζονται και μέχρι σήμερα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ορθολογιστές και περήφανοι για αυτά που έχει καταφέρει η ομάδα.

Δεν υπάρχει λόγος να μην δεν πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Ο Άρης εφόσον κάνει βήματα μπροστά, είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει υψηλούς στόχους ακόμα και αν δεν τους πετύχει



".

Για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου UEFA και τον δρόμο της πρόκρισης στους 32 του θεσμού ο κ. Σκόρδας είπε: " Το γεγονός ότι ισοβαθμεί με την Μπάγερν, το φαβορί του ομίλου και του κυπέλλου και ότι μετά από τέσσερα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει και οι δύο σημαίνει πολλά. Μας επιτρέπει να πιστεύουμε στην πρόκριση. Από ότι φάνηκε ο όμιλος είναι δύσκολος.

Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και να μην γίνεται εύκολη κριτική και καταδίκη των παικτών για το λόγω ότι χάνουν γκολ η τρώνε εύκολα γκολ. Αυτοί οι παίκτες έχουν φέρει την ομάδα εδώ και αυτοί στο Μόναχο στις 19 του μήνα.

Ωστόσο μέχρι εκείνο το παιχνίδι έχουμε να παίξουμε παιχνίδια πρωταθλήματος και περιμένουμε την κλήρωση του κυπέλλου



", ενώ τοποθετούμενος στην φιλοσοφία που υπάρχει στον Άρη είπε: " Φιλοσοφία της ομάδας είναι να επιζητεί την νίκη σε κάθε γήπεδο και παράλληλα να προσφέρει θέαμα. Ακούω και διαβάζω για τα άτυχα αποτελέσματα, όμως υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι ώρα να κάνουμε απολογισμό για να μην χάσουμε τον δρόμο μας".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ