MLS

Σκληρή επίθεση σε Ιγκουαΐν από παίκτη της Σικάγο: "Γ@μ@σε τον, είναι αξιολύπητος"

Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει μετά από γκολ της Μαϊάμι κόντρα στη Σικάγο
Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει μετά από γκολ της Μαϊάμι κόντρα στη Σικάγο © 2021 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο εξτρέμ της Σικάγο, Φάμπιαν Χέρμπερς, ο οποίος τον κατηγόρησε για αλαζονεία, ενώ υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να είναι συμπαίκτης του.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έφτασε στην Ίντερ Μαϊάμι το 2020 και έγινε ο αρχηγός και το έμβλημα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός των Ρεάλ, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Τσέλσι έχει ξεχωρίσει στο MLS με την κλάση του, όμως την ίδια στιγμή υπάρχουν κι εκείνοι στους οποίους δεν είναι τόσο συμπαθής.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φάμπιαν Χέρμπερς, ο Γερμανός εξτρέμ της Σικάγο, ο οποίος άσκησε σκληρή επίθεση στον Ιγκουαΐν όταν ρωτήθηκε αν είχε ανταλλάξει τη φανέλα του μαζί του στην τελευταία τους. Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε "αξιολύπητο", ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να είναι συμπαίκτης του.

"Γ@μ@σέ τον αυτόν τον τύπο. Είναι τόσο αξιολύπητος. Δεν θέλω τίποτα από αυτόν. Έχει προφανώς σημαντική παρουσία στο γήπεδο, αλλά κάθε φορά που ένας συμπαίκτης του κάνει λάθος πάσα ή κάτι τέτοιο ή δεν πασάρει ακριβώς την μπάλα σε αυτόν, απλώς στέκεται εκεί με αρνητικό πρόσωπο. Δεν θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης του", κατέληξε ο Χέρμπερς.

TAGS MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ