ΑΕΛ

Σκληρή απάντηση του Κούγια στην ανακοίνωση του Βόλου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, απάντησε στην ανακοίνωση του Βόλου με άκρως ειρωνικό ύφος σχετικά με την προέλευση της ομάδας της Μαγνησίας και προαναγγέλλοντας εξελίξεις.

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση του Βόλου αναφορικά με την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Super League με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση που κάνει λόγο για μια ομάδα με διπλή ονομασία, όπως λέει για το Βόλο, για ένα σύλλογο που έχει άλλο αφεντικό και αναφέρεται σε νέα πολυιδιοκτησία. Επίσης στην ανακοίνωση του ο Κούγιας τονίζει πως έχει εξασφαλίσει τις ψήφους που θέλει προκειμένου να βγει πρόεδρος της Super League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Απάντηση Αλέξη Κούγια στην Πύδνα Κίτρους - Βόλος - δεν ξέρουμε τι ονομασία θα έχει αύριο, αφού δεν ξέρουμε που θα μας διατάξει το κανονικό αφεντικό να τη δώσουμε, για να μην αποκαλυφθεί η πολυιδιοκτησία.

Να είσαστε βέβαιοι και να μη φοβάστε (αρκεί βεβαίως η ομάδα να παραμείνει στον Βόλο και να μη γυρίσει στο Κίτρος ή όπου αλλού διατάξει το αφεντικό), ότι όχι μόνο θα εκλεγώ, γιατί θα με ψηφίσουν όλοι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες (και δεν εννοώ βεβαίως τους ηθοποιούς - ιδιοκτήτες της Ξάνθης και του Βόλου), αλλά και ότι εφόσον δεν υποβιβαστείτε για πολυιδιοκτησία, θα σας βοηθήσω να βελτιώσετε τη ζωή σας, βεβαίως μόνο ποδοσφαιρικά, γιατί οικονομικά το βλέπω λίγο δύσκολο, ειδικά με τα έσοδα από τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο νέος τηλεοπτικός πάροχος, ο οποίος είναι παντοδύναμος παγκοσμίως, θα ασχοληθεί μόνο με τις ομάδες που έχουν πραγματικούς ιδιοκτήτες και έχουν κόσμο και ιστορία.

Άλλωστε, όπως γνωρίζετε αυτή ήταν και είναι η δική μου φιλοσοφία για να σωθεί το ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες που ήταν και είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο είτε μόνο για το στοίχημα, και προς Θεού δεν εννοώ την ιστορική Πύδνα Κίτρους – Βόλος, είτε για να υπάρχουν στα πρωταθλήματα των διαφόρων κατηγοριών μόνο για να στήνουν αγώνες και να συλλαμβάνονται οι ιδιοκτήτες τους και οι φίλοι τους και να περνούν μήνες ολόκληρους στη φυλακή, και οπωσδήποτε δεν εννοώ τον δικό σας ιδιοκτήτη, δεν υπάρχουν στο δικό μου ποδόσφαιρο και δεν υπάρχουν πλέον ευτυχώς ούτε στην αντίληψη που έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του κ. Αυγενάκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε στην αντίληψη που έχουν οι FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να είστε σίγουροι, για να μην απογοητευτείτε, ότι τις ψήφους που χρειάζομαι για να εκλεγώ, ανεξαρτήτως τι λέτε μεταξύ σας μαζί με τον Γιαννάκη τον χοντρό στη Γλυφάδα, τις έχω εξασφαλίσει, αλλά θα ήθελα να με ψηφίσετε όλοι κυρίως για το καλό το δικό σας, γιατί για μένα η ενασχόληση μου με την Super League είναι αυτονόητο ότι θα μου στοιχίζει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την άσκηση του λειτουργήματος μου, αυτού του λειτουργήματος που από το 1981 μου έχει δώσει τη δυνατότητα να αγοράζω, να συντηρώ και να εξελίσσω προς το καλύτερο τις ιστορικές ομάδες των οποίων ήμουν ιδιοκτήτης, αλλά και να δημιουργήσω την περιουσία την οποία δημιούργησα και φαίνεται στο Ε9 της φορολογικής μου δηλώσεως".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ