ΑΕΚ

Σκέψεις της ΑΕΚ για Ριζούπολη!

Σκέψεις της ΑΕΚ για Ριζούπολη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μετά και τις εξελίξεις στον Απόλλωνα με τον υποβιβασμό και την απόφαση Βελλή να αποχωρήσει, η ΑΕΚ θέλει να κάνει επαφές με τον Ερασιτέχνη προκειμένου από του χρόνου να είναι συγκάτοικοι στο ίδιο γήπεδο! Θετικά το βλέπουν στην Ελαφρά Ταξιαρχία

Στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει... καπνός και δεν αποκλείεται να υπάρξει και φωτιά. Μετά και την επίσημη αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή από τον Απόλλωνα, η Ελαφρά Ταξιαρχία αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ενόψει της νέας χρονιάς καθώς δεν υπάρχει ιδιοκτήτης προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την ομάδα, με τον Ερασιτέχνη να είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ριζούπολης.

Σε αυτή την περίπτωση, πιθανή παραμονή στην Superleague, ενδεχομένως και να έλυνε αρκετά τα χέρια του Ερασιτέχνη με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και την Superleague. Πλέον όμως η ομάδα θα βρίσκεται στην Β' και αν δεν υπάρξει άμεσα χρηματοδότης, δύσκολα θα μπορέσει να βγει η σεζόν.

Εδώ έρχεται να κολλήσει η ΑΕΚ

Με την αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή, που ήταν ενάντια στην παραχώρηση του γηπέδου στην ΑΕΚ ειδικά και σε καμία ομάδα γενικά, πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει για τον Ερασιτέχνη να παίξει το συγκεκριμένο χαρτί, καθώς στην περίπτωση που νοικιάσει το γήπεδο, θα έχει ένα απρόσμενο έσοδο ενόψει της νέας δύσκολης χρονιάς. Ακόμα και αν καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ, τα έσοδα από την ενοικίαση του γηπέδου δεν θα είναι αμελητέα από κανέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κάνει διερευνητική κρούση στον Ερασιτέχνη του Απόλλωνα για το γήπεδο της Ριζούπολης από τη νέα σεζόν. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν μέσα από την ΠΑΕ Απόλλων πως έχει συζητηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο τα κόκκινα καθίσματα του γηπέδου να γίνουν κίτρινα, προχωρώντας το συγκεκριμένο σενάριο πολύ μακριά.

Τα πλην και τα συν

Πάντως το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως μέσα στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλων Σμύρνης, υπάρχουν μια με δύο φωνές αντίθετες στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο συμφωνίας με την ΑΕΚ. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε κατά πόσον θα προχωρήσει η ΑΕΚ το ζήτημα, καθώς λόγω ΟΑΚΑ, είναι βέβαιο πως στο ενδεχόμενο Ριζούπολης, θα υπάρξει πρόβλημα με τα διαρκείας.

Από θετικής όψεως όμως, θα μιλάμε για ένα γήπεδο κλουβί σε κάθε αγώνα, πρωταθλήματος και Κυπέλλου(μην το ξεχνάμε), που θα δώσει τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα που θα χτιστεί και φυσικά με την έναρξη των έργων της "Αγιάς Σοφιάς", ο κόσμος θα παίρνει δύναμη για την τελευταία χρονιά του μαρτυρίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, βλέποντας την εξέλιξη των έργων κάθε Κυριακή, όλο και περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας να θέλουν να συμβάλλουν οικονομικά στην ολοκλήρωση του...

Η μετακόμιση των γραφείων και η διάψευση του Ερασιτέχνη

Το σίγουρο είναι πως κάποιοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται την Ριζούπολη και μάλιστα από πλευράς ΑΕΚ, αρκετοί μεταφράζουν προς αυτή την κατεύθυνση και την μετακόμιση των γραφείων του δικεφάλου στη Ν. Φιλαδέλφεια. Αξίζει να αναφέρουμε, πως σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλων, κ. Καταβέλο, υπήρξε άγνοια επί του θέματος, τονίζοντας μας πως "δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι, αλλά δεν γνωρίζω το μέλλον".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ