ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο στο Καμερούν, τιμωρήθηκαν 62 παίκτες λόγω απάτης με την ηλικία τους

Σκάνδαλο στο Καμερούν, τιμωρήθηκαν 62 παίκτες λόγω απάτης με την ηλικία τους
PRINT SCREEN

Ασύλληπτα πράγματα στο Καμερούν, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει πως "έκοψε" 62 παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα για το γεγονός πως δεν είχαν δηλώσει την πραγματική ηλικία τους.

Το Καμερούν ταλανίζεται από αρκετά σκάνδαλα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, με το τελευταίο να ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Συγκεκριμένα, αφορά απάτες όσον αφορά σε ηλικίες παικτών, με την ομοσπονδία της χώρας να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως απέβαλε από το πρωτάθλημα 62 ποδοσφαιριστές με την κατηγορία πως δήλωσαν ψευδή ηλικία γέννησης.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, μεταξύ των παικτών που μπήκαν στη "μαύρη λίστα" της ομοσπονδίας είναι και ο Ουίλφριντ Νέιθαν Ντουάλα, ο οποίος είχε δηλώσει ως έτος γέννησής του το 2006, γεγονός που τον έκανε τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή που πήρε μέρος στις αρχές του 2024 στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα που σημάδεψαν τη χώρα το τελευταίο διάστημα είναι και αυτό με τον Σαμουέλ Ετό, με τον ποδοσφαιρικό θρύλο της χώρας και νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας να αντιμετωπίζει κατηγορίες στήσιμο αγώνων, υποκίνηση βίας και σωματικές απειλές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ