ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ετό κατηγορείται για στήσιμο αγώνων και υποκίνηση βίας

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Καμερούν και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Σαμουέλ Ετό
Ο παλαίμαχος επιθετικός του Καμερούν και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Σαμουέλ Ετό @2015 IVAN SEKRETAREV/AP IMAGES

Στα δίχτυα της δικαιοσύνης φέρεται να μπλέκει ο Σαμουέλ Ετό, με την ιστοσελίδα "Athletic" να αποκαλύπτει πως ο νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν κατηγορείται για στήσιμο παιχνιδιών, σωματικές απειλές και υποκίνηση βίας.

Ο Σαμουέλ Ετό έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, όμως πλέον κινδυνεύει να δει το όνομά του να αμαυρώνεται.

Και αυτό γιατί ο άλλοτε σπουδαίος φορ και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν έχει μπει σε "ειδικό φάκελο" της FIFA, με την αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" να αποκαλύπτει πως ο άλλοτε "μπόμπερ" των Μπαρτσελόνα και Ίντερ κατηγορείται για στήσιμο παιχνιδιών, σωματικές απειλές και υποκίνηση βίας.

Το εν λόγω μέσο ισχυρίζεται μάλιστα πως υπάρχει αποδεικτικό υλικό (ηλεκτρονικά μηνύματα, γραπτά και ηχητικά) που επιβεβαιώνουν πως οι παραπάνω κατηγορίες για τον Ετό ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Όσο για το πρόσωπο που έχει παίξει ρόλο στο να δημιουργηθεί ένας επιβαρυντικός φάκελος για τον Καμερουνέζο θρύλο (βρίσκεται στα χέρια της FIFA, που τον ερευνά μαζί με την ομοσπονδία του Καμερούν), αυτός είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, Ανρί Τζάλα Κουάν Τζούνιορ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ