ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Σκαλόνι: "Το ότι είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν μας κάνει ανίκητους"

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στο Αργεντινή - Ουρουγουάη
Ο Λιονέλ Σκαλόνι στο Αργεντινή - Ουρουγουάη © 2023 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

Η Ουρουγουάη σταμάτησε στο Νο25 το αήττητο σερί της Αργεντινής, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να τονίζει ότι το το βραβείο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που κατέκτησε στο Μουντιάλ του Κατάρ η ομάδα του, δεν την καθιστά ανίκητη.

Το τρένο της παγκόσμιος πρωταθλήτριας Αργεντινής έπειτα από 25 αγώνες αήττητο σταμάτησε την Παρασκευή (17/11), με την Ουρουγουάη να του βάζει στοπ.

Η αλμπισελέστε ηττήθηκε με 2-0 στην 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ν. Αμερικής, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να δίνει τα εύσημα στην Ουρουγουάη και παράλληλα να επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν είναι ανίκητη επειδή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαμε ποτέ άνετοι. Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας, αλλά επαναλαμβάνω, είναι η τιμή τους για το πώς έπαιξαν.

Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσεις τα εύσημα στον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ.

Δεν είμαστε αξεπέραστοι, το είπα και θα συνεχίσω να το λέω. Ο παίκτης νιώθει υποστήριξη από τη στήριξη του κόσμου, ελπίζω να είναι πάντα έτσι", κατέληξε ο Σκαλόνι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ