ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Νούνιες και Αραούχο σταμάτησαν το αήττητο σερί της Αργεντινής του Μέσι, ο Λουίς Ντίας πλήγωσε τη Βραζιλία

Ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα της Αργεντινής από την Ουρουγουάη στην 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ν. Αμερικής
Ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα της Αργεντινής από την Ουρουγουάη στην 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ν. Αμερικής © 2023 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

Τέλος στο αήττητο σερί της Αργεντινής έβαλε η Ουρουγουάη με 2-0 στην 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ν. Αμερικής, ενώ ο Λουίς Ντίας πλήγωσε τη Βραζιλία, με την Κολομβία να παίρνει τη νίκη με ανατροπή.

Οι Ρόναλντ Αραούχο και Ντάργουιν Νούνιες δημιούργησαν προβλήματα στην Αργεντινή και με τα δύο γκολ τους η Ουρουγουάη πήρε το διπλό για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ν. Αμερικής.

Έτσι, η Ουρουγουάη πλησίασε την ομάδα του Λιονέλ Μέσι στην κορυφή, με δύο βαθμούς πλέον να τις χωρίζουν, ενώ παράλληλα έσπασε το μεγαλύτερο αήττητο σερί της "αλμπισελέστε" (25 αγώνες).

Επίσης, είναι το πρώτο παιχνίδι από τον περσινό Νοέμβρη, στο οποίο ο Μέσι ξεκίνησε βασικός και δεν σκόραρε.

Την ίδια στιγμή, η Βραζιλία αν και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον Μαρτινέλι είδε το Λουίς Ντίας μέσα σε τέσσερα λεπτά να κάνει την ανατροπή για την Κολομβία. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ με δύο γκολ στο 75' και στο 79' καθάρισε το ματς κι έριξε τη "σελεσάο" στην 5η θέση.

Θυμίζουμε ότι οι πρώτες έξι ομάδες προκρίνονται στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026, ενώ εκείνη που θα τερματίσει 7η θα διεκδικήσει το εισιτήριο μέσω των playoffs, όπου θα συμμετάσχουν έξι ομάδες.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΙΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ