ΜΠΑΓΕΡΝ

Σίρερ για Κέιν: "Θα τον πάω εγώ στην Μπάγερν με το γα....νο αυτοκίνητό μου, για να μη σπάσει το ρεκόρ μου"

Ο Χάρι Κέιν αποχωρεί από το Σαουθάμπτον - Τότεναμ
Ο Χάρι Κέιν αποχωρεί από το Σαουθάμπτον - Τότεναμ 2023 AP PHOTO/DAVID CLIFF

Ο Άλαν Σίρερ στη στήλη του στο Athletic έγραψε ένα άρθρο για τον Χάρι Κέιν για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν, τονίζοντας ότι θα τον πήγαινε ο ίδιος με το αμάξι του για να σώσει το ρεκόρ του.

Ο Άλαν Σίρερ μπορεί να σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2006, ωστόσο το ρεκόρ των 260 γκολ στην Premier League που έχει πετύχει ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να το σπάσει κανένας μέχρι στιγμής.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τον απειλεί είναι ο αρχηγός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει πετύχει 213 γκολ. Η Μπάγερν Μονάχου καραδοκεί για να τον αποκτήσει και σε περίπτωση που το κάνει, ο Σίρερ θα πρέπει να αισθάνεται έστω και προσωρινά ασφαλής.

Ο 52χρονος Άγγλος πρώην γκολτζής, ο οποίος αγωνίστηκε στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου με τη Μπλάκμπερν και τη Νιούκαστλ, στη στήλη που διατηρεί στο Athletic, έγραψε ένα κείμενο για τον Άγγλο επιθετικό, το οποίο περιλάμβανε ένα αστείο.

"Αν ο Χάρι θέλει να πάει στην Μπάγερν, θα τον οδηγήσω με το γα....νο το αμάξι μου. Θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το ρεκόρ σκοραρίσματός μου στην Premer League", ανέφερε μεταξύ άλλων στο κείμενό του ο Σίρερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ