ΑΡΗΣ

Σίπκας σε Τάτο: "Ήταν πέναλτι"

Σίπκας σε Τάτο: "Ήταν πέναλτι"

Στον Άρη έχουν να λένε για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Μαντάκης υπέρ του Τάτου στο 32΄ στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη, κάτι που παραδέχθηκε και ο πρώτος βοηθός Σίπκας στο ημίχρονο.

Το πέναλτι υπέρ του Τάτου που δεν υπέδειξε ο Μαντάκης στην φάση του 32΄ στο παιχνίδι του Άρη με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια παραδέχθηκε στο ημίχρονο ο πρώτος βοηθός Σίπκας.

Μία φάση αλλά και συνολικά για την διαιτησία του Μαντάκη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δια του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η παραδοχή του Σίπκα φέρεται να έγινε ενώπιον του Τάτου σύμφωνα με την οποία: "Ήταν πέναλτι η ανατροπή, αλλά περίμενα να πάρει το σφύριγμα πάνω του ο διαιτητής και να το σφυρίξει", κάτι όμως που τελικά δεν έκανε ο Μαντάκης.

Βέβαια το ερώτημα που τίθεται στην περίπτωση αυτή είναι γιατί ο Σίπκας και δεν σήκωσε τη σημαία του ή ακόμη περισσότερο γιατί δεν φρόντισε να ενημερώσει τον Μαντάκη μέσω της ενδοεπικοινωνίας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξανε διαμαρτυρίες στα αποδυτήρια του γηπέδου των Πηγαδίων από πλευράς της ΠΑΕ Άρης δια του υπεύθυνου του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Κώστα Δράμπη, στον παρατηρητή διαιτησίας ζητώντας σεβασμό.

Ακόμη υπήρξε διπλή τηλεφωνική επικοινωνία από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, από το Λος Άντζελες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, και τον πρόεδρο της Super League, Γιάννη Μώραλη, εκφράζοντας τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία του Μαντάκη ζητώντας ισονομία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ