ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σίμος: "Πετύχαμε σημαντική νίκη απέναντι σε δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο"

Ο Γιώργος Σίμος σε αγώνα του ως προπονητής του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 29 Νοεμβρίου 2020
Ο Γιώργος Σίμος σε αγώνα του ως προπονητής του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 29 Νοεμβρίου 2020 INTIME SPORTS

Τη σπουδαιότητα της νίκης επί της Λευκορωσίας τόνισε με δηλώσεις του ο Γιώργος Σίμος, με τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων να κάνει κάλεσμα στον κόσμο για είναι ακόμα περισσότερος στο ερχόμενο ματς στην Τρίπολη απέναντι στην Ισλανδία.

Ικανοποιημένος από το 2-0 επί της Λευκορωσίας στην Τρίπολη που επέτρεψε στην Εθνική Ελπίδων να ανέβει προσωρινά στην κορυφή του τέταρτου προκριματικού ομίλου του Euro 2023 εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Σίμος, που έστρεψε παράλληλα το βλέμμα του στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει και πάλι στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στην Ισλανδία.

"Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Θεωρώ πώς ήταν όμως μια δίκαιη νίκη, η οποία ήρθε με αρκετά καλή απόδοση. Έχουμε ωστόσο περιθώρια βελτίωσης στο τακτικό κομμάτι, ενώ έχουμε και κάποια ζητήματα μικροτραυματισμών τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Είναι πάντως γεγονός ότι όλη αυτή η κατάσταση με τα κρούσματα κορονοιού που παρουσιάστηκαν στην ομάδα μας πήγαν κάπως πίσω, οπότε χρειάζεται να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν προκύψει όλο αυτό.

Έτσι, ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία μας για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι πάλι εδώ στην Τρίπολη όπου είχαμε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος αισιοδοξούμε ότι θα είναι ακόμη περισσότερος στο ματς με την Ισλανδία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σημερινή νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά στο φινάλε της νικηφόρας αναμέτρησης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ