ΑΕΚ

Σιμόες: "Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γέλοβατς και την οικογένειά του"

Ο Σιμόες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Σιμόες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες δήλωσε στην COSMOTE TV ότι η νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αφιερωμένη στον Στέβαν Γέλοβατς και στην οικογένειά του.

Ο Αντρέ Σιμόες σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οικογένεια του Γέλοβατς, ενώ αφιέρωσαν τη νίκη στην οικογένειά του.

Παράλληλα για το ματς, τόνισε ότι ήταν σημαντικό που η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το υπέρ της προβάδισμα γρήγορα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, τονίζοντας ότι το τριφύλλι τούς δυσκόλεψε, αλλά σε γενικές γραμμές εφάρμοσαν το πλάνο που είχαν σχεδιάσει, με αποτέλεσμα να πάρουν το τρίποντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σιμόες στην COSMOTE TV: Για την απώλεια του Γέλοβατς: "Πρώτα απ' όλα εκ μέρους των παικτών, θέλουμε να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γέλοβατς. Έχει την ίδια ηλικία με μένα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Σήμερα είχαμε μια νίκη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μια τρομερή απώλεια.

Δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γέλοβατς, την οικογένειά του και την μπασκετική ΑΕΚ. Ότι και να πούμε τώρα είναι περιττό".

Για το καλό ξεκίνημα που είχε η ομάδα: "Είναι πολύ κακό να ξεκινήσει μια ομάδα έτσι Είναι κακό αυτό. Βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και πρέπει να κυνηγάς. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια.

Έπρεπε να βγούμε να παίξουμε μπροστά και έτσι καταφέραμε και σκοράραμε. Σήμερα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Ακυρώθηκαν άλλα δυο γκολ. Το πλάνο μας εφαρμόστηκε και βγήκαμε νικητές".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΣΤΕΦΑΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ