ΟΦΗ

Σίμιτς: ''Νίκη σε κάθε αγώνα''

Σίμιτς: ''Νίκη σε κάθε αγώνα''
ΣΙΜΙΤΣ

Ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται στην θέση που αξίζει, σύμφωνα με τον Αλεξαντρ Σίμιτς

Ο 27χρονος παίκτης αναφερόμενος στο τελευταίο ματς που έδωσε ο ΟΦΗ, αλλά και τι θα πρέπει να προσέξει αυτός και οι συμπαίκτες του στη συνέχεια του πρωταθλήματος επεσήμανε:
''Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Ο αντίπαλος μας έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Όμως εμείς μπορέσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς που ήτανκαι ο στόχος μας. Και θεωρώ ότι αυτό καταγράφεται στα θετικά όλων των παικτών. Εάν θέλετε αυτό που η θεά τύχη δεν μας έδωσε το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με την πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα μας, μας το χάρισε την περασμένη Κυριακή'' τόνισε αρχικά και συνέχισε:

''Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο βαθμολογικό πίνακα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε μόνο την ουσία στο παιχνίδι μας, δηλαδή πως θα πάρουμε τους 3 βαθμούς σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Κι αυτό όλοι οι παίκτες το υλοποιήσαμε στο ακέραιο την περασμένη Κυριακή. Φυσικά ο στόχος μας είναι και στα επόμενα ματς να ακολουθήσουμε παρόμοια τακτική. Δηλαδή να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς με πρώτο το επόμενο εκτός παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας διαθέτει καλή ομάδα. Όμως εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν να είναι δυνατοί και αποφασιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εχω την άποψη ότι μας αδικεί η θέση που κατέχει η ομάδα μας στο βαθμολογικό πίνακα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες που έχει η ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα ματς ο ΟΦΗ θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και θα βρεθεί πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα''.






TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ