ΙΣΠΑΝΙΑ

Σιμεόνε: "Νιώθω απίστευτα"

Σιμεόνε: "Νιώθω απίστευτα"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι η Ατλέτικο έπαιξε ως ομάδα, ότι δε φοβήθηκε ενώ αποκάλυψε πως είχε πει στους παίκτες του μετά την ήττα στο πρωτάθλημα πως η μοίρα θα τους έδινε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν στον τελικό τη Ρεάλ.

Μία ξεχωριστή νίκη ήταν αυτή που πήρε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς όχι μόνο επιβλήθηκε για πρώτη φορά μετά το 1999 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κι επειδή πήρε τον πρώτο εγχώριο τίτλο της μετά το 1996.

Όπως είναι λογικό στο στρατόπεδο των "ροχιμπλάνκος" επικρατεί ευφορία και ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε να πει μόνο καλά λόγια στη συνέντευξη Τύπου για τους παίκτες του.

"Μετά το 90λεπτο είπα στους παίκτες μου πως ήμασταν καλύτεροι, πως δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε κάποια αλλαγή και πως βασιζόμουν στις δυνάμεις της ομάδας μου. Φαίνεται πως ο Φαλκάο θυσιάστηκε για την ομάδα και ο Κόστα γυρνούσε πίσω. Ο Γκάμπι ήταν αξιοθαύμαστος" δήλωσε αρχικά και προσέθεσε:

"Η ομάδα κέρδισε με την καρδιά των παικτών. Δε φοβήθηκαν και είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Ωστόσο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και επιστρέψαμε παρόλο που χάναμε. Καταφέραμε να νικήσουμε. Η ομάδα έπαιξε με περηφάνια. Το ότι είχαμε παραδεχτεί πως είναι καλύτεροι από εμάς μας έκανε να παίξουμε καλύτερα. Στην παράταση ανταποκριθήκαμε ιδανικά. Νιώθω απίστευτα τώρα".

Τέλος, σχολίασε: "Αρχικά είμαστε ομάδα. Μετά την ήττα με 2-0 στο πρωτάθλημα τους είχα πει πως θα τους δώσει η μοίρα την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό με εκείνους".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ