ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σιμεόνε για Γκριεζμάν: "Στη μισή ώρα τα πάει καλά, στα 60 λεπτά δεν ξέρουμε"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του με την Ατλέτικο κόντρα στην Πόρτο
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του με την Ατλέτικο κόντρα στην Πόρτο © 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον λόγο που δεν δίνει στον Αντουάν Γκριεζμάν φανέλα βασικού, εξηγώντας πως στα 30 λεπτά αποδίδει πολύ καλά, απόδοση που δεν γνωρίζει αν μπορεί να έχει και στον διπλάσιο χρόνο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν λύτρωσε την Ατλέτικο, πετυχαίνοντας στο 90+11' το νικητήριο γκολ απέναντι στην Πόρτο στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Γάλλος σταρ για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι ξεκίνησε στον πάγκο και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό του αγώνα. Το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει δώσει φανέλα βασικού στον 31χρονο τη φετινή σεζόν έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα στα Μέσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης για την επιλογή του αυτή, υποστηρίζοντας πως ο Γκριεζμάν αποδίδει καλά στα 30 λεπτά, κάτι το οποίο δεν γνωρίζει αν θα συμβεί στον διπλάσιο χρόνο.

"Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, αλλά πέρα από αυτό υπάρχει μια πραγματικότητα, που είναι οι αριθμοί. Η τελευταία του σεζόν ήταν περίεργη, αλλά ελπίζουμε να μείνει συγκεντρωμένος.

Σε αυτά τα περάσματα της σεζόν μάς εξυπηρετεί ο τρόπος που τον χρησιμοποιούμε. Στα 30 λεπτά τα πάει πολύ καλά. Στα 60 λεπτά δεν ξέρουμε. Πηγαίνω με την πραγματικότητα", ανέφερε ο "Τσόλο".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ