CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Δεν παίξαμε καλά αλλά είχαμε ψυχή"

Σιμεόνε: "Δεν παίξαμε καλά αλλά είχαμε ψυχή"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι οι παίκτες του έβγαλαν ψυχή στο παιχνίδι με την Λεβερκούζεν, στο οποίο η Ατλέτικο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην διαδικασία των πέναλτι.

H Aτλέτικο Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά. Απέκλεισε στα πέναλτι την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Βιθέντε Καλντερόν. Η Ατλέτικο δεν έπιασε σπουδαία απόδοση αλλά οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε είχαν ψυχή όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Αργεντίνος προπονητής.

" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου που θέλουν πάντα περισσότερα. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε προπόνηση στα πέναλτι και δεν κάναμε. Εξαρτάται περισσότερο από την απόφαση του παίκτη και την ψυχραιμία του τερματοφύλακα.

Ο τερματοφύλακας μας ήταν έτοιμος. Η απόκρουση του στο πρώτο πέναλτι ήταν καθοριστική. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θέλει πάντα περισσότερα. Είναι δύσκολο για ομάδες σαν την Ατλέτικο να βρίσκονται δύο σερί χρονιές στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο για μας. Απόψε (17/3) είμαστε ότι είδε ο κόσμος. Μία ομάδα που μερικές φορές δεν παίζει καλά αλλά βάλαμε ψυχή στο παιχνίδι μας. Αυτό μας δίνει εσωτερική δύναμη για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ